cucciola79
Fanka BB :)
kermitkapewnie kochana mozemy sobie popisac jest tezagatkato nie jestesmy juz same:-)
ja tez mam tutaj mame poza tym jest moja siostra i ciocia byl ojciec ale po otwarciu tu firmy zadecydowal powrocic do DE bo w It nie oplacalo sie,a Twoj maz jest polakiem czy wlochem??jezeli moge zapytac??widzisz szkoda ,ze jestesmy daleko od siebie bo moglybysmy wspolnie napic sie kawki
agatkato Wy z mamcia pewnie juz przeoplaone??!!
ja tez mam tutaj mame poza tym jest moja siostra i ciocia byl ojciec ale po otwarciu tu firmy zadecydowal powrocic do DE bo w It nie oplacalo sie,a Twoj maz jest polakiem czy wlochem??jezeli moge zapytac??widzisz szkoda ,ze jestesmy daleko od siebie bo moglybysmy wspolnie napic sie kawki

agatkato Wy z mamcia pewnie juz przeoplaone??!!
.moja mama nadal biala jak mozarella ale sie stara nadrtobic zaleglosci.wczoraj kolacyjke jedlismy na dzialce.zrobilam mlode ziemniaczki w mundurkach z mojej dzialeczki i swiezer jajecka od moich kurek:-).ale sie objedlismy na 3 osoby zrobilam ponad 4 kilo kartofelkow.
mnaim mniam pychotka mlode ziemnaczki a do tego jeszcze koperek dodac to juz w ogole:-)fajnie macie z ta dzialeczka;-)my mieszkamy na wsi ale nie mozna nawet wyjsc przed dom tyle tu insektow a ile much tragedia normalnie
szkoda ze nie mieszkamy blizej siebie dziewczyny chetnie umowilabym sie na kawke z wami
fajnie,ze juz jest ok.i rozmawiacie tu za granicami kraju w sumie macie tylko siebie!!!a jakby nie bylo pomoc zawsze jest mile widziana;-)a zwlaszcza w sytuacjach krytycznych jak i u Was sie zdarzylo to straszne trzesienie ziemi!!
a ze ona ma charakterek i sobie nic nie da powiedziec lepiej nie wchodzic z nia w ciezkie tematy i tyle , dla mnie to kolejna lekcja ... agatka tez mam nadzieje ze ktos tu jeszcze wroci pewnie dziewczyny sa zajete ja sama jeszcze nie dawno nie moglam nic napisac bo Oli wychodzily zeby to 2 tygodnie byla chora to wstrzasy i zlecialo ale teraz wszystko sie unormowalo i moge cos zawsze naskrobac pozdrawiam was dziewczyny
naszczescie mamy morze i gory nie daleko a wiec jakos to bedzie;-)