WITAM dziewczyny ale gorac ja dopiero wrocilam bo mialam pare spraw Ola spi wiec chyba poprasuje bo stos taki wielki ze szok, fajnie ze dolaczylas ivi ja bardzo chciala bym sie spotkac to swietny pomysl tylko szkoda ze w tak roznych miejscach mieszkamy, agatka u nas to samo pieklo w domu wiec zalanczam klime bo wygladam jak zmokla kura , ale ta solenizantka miala impreze - biedulka , cucciola przypomina mi siE Olenka i jej chodzenie , to samo bylo u nas , mi kregoslup siadal nie dawalam , rady a pozatym ona caly czas chciala za rece chodzic ,trzymaj sie . niedlugo bedzie sama biegala :-) pozdrawiam serdecznie
chociaz lodowke wymylam porzadnie;-)
Ja to w szoku bylam, dzieciakowi strasznie smakowalo, ale szczerze mowiac, ja osobiscie uwazam ze im pozniej poznaja takiesmaki, tym dluzej beda jadly zdrowe warzywka i owocki zamiast slodyczy
A co to za historia z grupa zamknieta? Tak ot dziewczyny utworzyly grupe i sobie poszly? hmm.. No nic, fajnie ze chociaz ty sie ostalas, predzej czy pozniej na pewno podolaczaja do na s nowe dziewczyny. Mi sie strasznie marzy zeby kurcze moc was spotkac czasem i pogadac przy kawce, bo teskno tu za swoimi ...
.