• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

hej hej jak tam po weekendzie my jak zwykle nad morzem spedzilismy:cool:wciaz te upaly sie ciagna,nie moge sie doczekac kiedy do Pl polecimy to chociaz odetchniemy troszke:-)
co u reszty pewnie tez gdzies nad woda?!!

reklama
Hej dziewczyny, widze ze tu pustki straszne.. Gdzie sie podziala reszta? Cos nie bardzo rozumiem o co chodzi :eek: Wiem ,ze jakas wymiana zdan tu byla a co dalej? Wszystkie przestaly sie udzielac ot tak?
W kazdym razie ja rowniez wrocilam znad morza, troche trudniej w tym roku, bo tesciowa strasznie chce mna rzadzic i usiluje wymusic w delikatny sposob jak mam postepowac z moja corka, ale ja sie nie dam O NIE !!:-p No i sie kobiecina na mnie obraza bo nie robie tak jak ona chce :-)
A na tygodniu wieczorami pracuje, musialam odlozyc na chwile prawo jazdy kurcze..
Nic, lece prasowac i szykowac sie do pracy.

ivinie daj sie kochana tesciowce:no:u mnie bylo to samo ale chyba juz zrozumiala;-)to Twoja corcia i Ty jestes jej mama i wiesz co jest najlepsze dla Twojej pociechy!!!a Ty pewnie jak wychodzisz do pracy do wnuczke z dziadkami zostawiasz??!!
kermitka,agatka,ptynia​zyjecie kochane??

IVI NIE DAJ SIE TESCIOWEJ I BADZ TWARDA MAMA:-D.TO TY WYCHOWUJESZ CORCIE A NIE ONA.JA JESTEM TEGO ZDANIA ZE BABCIE SA OD ROZPIESZCZANIA-ALE W GRSANICACH ROZSADKU A MAMA OD WYCHOWYWANIA.TAK BYLA OSTRZEJSZA WYMIANA ZDAN MIEDZY DZIEWCZYNAMI I CZESC SIE WYNIOSLA DO LUCZKI NA ZAMKNIETY,A MY ZOSTALYSMY Z BOKU I SIE ZA BARDZO NIE WTRACALYSMY.I TAK OTO ZOSTALA NAS TYLKO KILKA DZIEWCZYN.
CUCIOLA JA JESZCZE ZYJE,ALE CHYBA JUZ NIE DLUGO.JAK DLA MNIE ZA GORACO:baffled:.PRZYDALOBY SIE TROCHE DESZCZU.

Czesc, ja tez zyje tylko rzadko w domku bywam, a jak juz bywam to nie wiem w co rece wlozyc. Wczoraj zostalismy bo poszlam w koncu do fryzjera wlosy sciac, ale potem pod wieczor chyba czyms sie podtrulam bo z bolu zoladka na oczy nie widzialam i nie moglam na nogach ustac. Dzis znowu w domku bo prawie w nocy nie spalam, i rano jak wstalam bylam nieprzytomna. Wiec kolejny skwarny dzien zalicze w murach bloku. Nad morzem cudnie, ostatnio nie chcialo sie z wody wychodzic taka przyjemna byla no i Macko uradowany kiedy moze sie chlapac z rodzicami;)
Milego upalnego dzionka!!

wracaj do zdrowia ptyniu bo lato za piekne na chorowanie:-).pociesz sie ze nie ty jedna w bloku siedzisz zamknieta,ja rownierz.jedyne co mnie ratuje to dzialka,tam jest troche przyjemniej niz w murach ale tylko pod warunkiem ze jest odrobina wiatru bo inaczej to uciekam do domu.

hej dziewczynki ale skwar wczoraj u mnie bylo 38 stopni:baffled:
ptyniaa moze to od klimatyzacji??macie w domku??moja maz ostatnio tak sie zalatwil klima w pracy wygladalo jak zatrucie z cesso nie schodzil:nerd:
agatkajaka to czesc Perugii gdzie mieszkacie??moj maz ma wuja nie daleko Gavelli to prawie gory bylismy tam 4 lata temu z tego co pamietam tak fajnie i chlodno bylo:happy:

cucciola nie sadze ze od klimy bo jej nie mamy, raczej od jedzenia. Chyba juz jest troche lepiej, dalam rade nawet gulasz dokonczyc, a wczesniej mialam awersje na zapachy. Wiec chyba idzie ku dobremu. Jeszcze mnie czeka prasowanie, ale nie mam jakos weny, moze jak sie calkiem chlodno zrobi.

cuciola ja mieszkam w provincia di perugia.mam 23 km do perugi:-).jesli bedziesz kiedys to lapraszam na kawke i pozostale dziewczyny tez,nie myslcie ze o was zapomnialam w zaproszeniu:-)

reklama
cucciola nie sadze ze od klimy bo jej nie mamy, raczej od jedzenia. Chyba juz jest troche lepiej, dalam rade nawet gulasz dokonczyc, a wczesniej mialam awersje na zapachy. Wiec chyba idzie ku dobremu. Jeszcze mnie czeka prasowanie, ale nie mam jakos weny, moze jak sie calkiem chlodno zrobi.
a ja wlasnie co skonczylam prasowanie :tak:w nocy mozna os zrobic bo chociaz troszke chlodniej!!
hmm....wazne ze juz czujesz sie dobrze kochana bo w taka goraczke to musi byc straszne:baffled:
agatkojak kiedys zawitam jeszcze w Twoje okolice to na pewno sie odezwe;-)
spokojnej nocki dziewczynki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry