• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
to WY tez niedaleko od Monte Amiata??my mamy ponad godzinke:-)szkoda,ze wczesniej sie nie zgralysmy:baffled: na poczatku sierpnia lecimy do Pl hmm....w gory to sama nie wiem kiedy:-(qrcze fajnie by bylo spotkac sie:tak:

ja tez mam godzinke jazdy na monte.to moze sie spotkamy po twoim powrocie bo i ja na poczatku miesiaa wyjezdzam do Sarno na kilkanascie dni,co ty na to?zaloze sie ze pewnie zima nas zastanie zanim sie spotkamy pod ta monte:-D:-D:-D:-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO EMILCIU:-):-).DZISIAJ SA TWOJE PIERWSZE URODZINKI

images

widze ze bede prowadzic monolog sama ze soba:-) bo zadna sie nie odzywa.u mnie w koncu sie ochlodzilo,temperatura spadla o 10° i w koncu mozna oddychac,jaka ulga.jeszcze zeby tak chcialo popadac z tych chmur to calkiem by sie cieszyla.ale dobre i to.
co u was dziewczyny,wracajcie bo mi samej ze soba nie chce sie gadac:-D

widze ze bede prowadzic monolog sama ze soba:-) bo zadna sie nie odzywa.u mnie w koncu sie ochlodzilo,temperatura spadla o 10° i w koncu mozna oddychac,jaka ulga.jeszcze zeby tak chcialo popadac z tych chmur to calkiem by sie cieszyla.ale dobre i to.
co u was dziewczyny,wracajcie bo mi samej ze soba nie chce sie gadac:-D
Jestem jestem i Ja faktycznie tylko my tu dwie na forum:baffled:moze znajda sie w krotce jakies fajne nowe osobki ktore do nas dolacza;-)fajnie by bylo
My caly weekend nad morzem bylismy nie mialam kiedy usiasc i napisac cokolwiek:-(
U nas tez fajnie sie zrobilo,jest chociaz czym oddychac:-)
hej kochane ptynia,kermitka,pinky i resztaco u WAS??

Hej, ja od paru dni siedze w domu, najpierw nie mialam czasu bo musialam po tygodniu ogarnac sie z praniem i sprzataniem, a potem dostalam zapalenia ucha. Jakos checi nie bylo coby siedziec przed kompem, bo kluje mnie strasznie to ucho. wczoraj bylam u lekarki, dala antybiotyk, masci i cos przeciwbolowego. Poniewaz wczoraj wialo i moj pracy za duzo na plazy nie mial postanowilam chlopakow wyslac razem na plaze, rozlozyli sobie namiot i zrobili cos jak camping. Maciek zachwycony, zawsze to cos nowego i jakas odmiana byc tylko z tatkiem. A ja sobie w spokoju w domu chorowalam. Dzis juz zostal w domku, steskniony za swoimi klockami:-)
Oddychajcie dziewczynki ile mozecie bo pod koniec tygodnia znowu upaly. A ja tak chcialabym troche deszczu...i nic!

reklama
WITAM ZGUBY PO DLUGIEJ NIEOBECNOSCI:-D.U MNIE TROSZKE POPADALO,ALE TO TAKIE BARDZIEJ ZWILZENIE POWIETRZA ANIE DESZCZ JAK NALEZY,BO TYLKO ODKURZYLO ULICE I NIC POZA TYM.MOWIA ZE TAKA POGODA MA BYC TYLKO DO JJUTRA I OD NOWA UPALY.
PTYNIU PRZYKRO MI Z POWODU UCHA BO WIEM JAK POTRFI BOLEC.MNIE W TYM ROKU MALO JUZ BRAKOWALO DO ZAPALENIA UCHA BO MOJ POROBIL PRZECIAGI W AUCIE.
CUCIOLA MASZ RACJE POGUBLA SIE RESZTA DZIEWCZYN,PEWNIE NA URLOPY POJACHALA Z MALUCHAMI A KERMITKA MIALA JECHAC DO POLSKI JAKOS NA DNIACH JESLI DOBRZE PAMIETAM:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry