Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Buziaki

oj,zebys wiedziala cuciola jakie to okrutne i smutne.nie moglam byc nawet na pogrzebie,ale zamowilam msze za babcie u mnie w parafii,zapalilam znicze i jakos mi sie lepiej zrobilo na duszy.
u mnie upaly lekko zelzaly,w niedziele jak wrocilam to juz bylo po ulewie i lepiej sie oddycha bo nie ma juz tej afy w powietrzu ale nadal jest powyzej 30°.my jak wrocilismy z urlopu to na dzialce praktycznie wszystko spalone ods slonca zastalismy a jakby tego bylo malo to padl mi kurczak:-(.
dzisiaj rano bylismy z moim F. w komunie odbrac pozwolenie na budowe i wjkrotce zabieramy sie za rozbudowe domku![]()
normalnie szlak mnie trafia placisz i nie dziala
Agatko kochana dzisiaj juz troszke lepiej widze ze laczy:-)my mieszkamy w takim miejscu ze nawet tel slabo tu lapiewitaj cuciola:-).co ty masz za operatora ze nie masz netu???????zrezygnuj z osla i przejdz do telekom to nie bedziesz miec tych problemow.ja od samego poczatku mam telekom i jestem zadowolona,oni maja nawet asistenza przez telefon jak cos ci pada w kompie i nie umiesz sama sobie poradzic,a jak nie ma neta to dzwonisz i pytasz co sie dzieje i zaraz staraja sie przywrocic bez czekania bog jak wie dlugo.
tylko Tim dobrze laczyl ale ostatnio to cos szwankuje i widze ze jest teraz Vodafone bo ostatnio jak byla u mnie kolezanka to miala pelna linie!!!zwariowac mozna