• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

reklama
No tak,po ostatnich przebojach nawet nie chca sie zatrzymac na dluzej a szkoda bo to fajny watek.widzialam w dziale o imionach nowy wpis nowej mamy z wloch ale nie zagoscila widac na dluzej u nas.moze sie jeszcze namysli i zmieni zdanie:-).

No tak,po ostatnich przebojach nawet nie chca sie zatrzymac na dluzej a szkoda bo to fajny watek.widzialam w dziale o imionach nowy wpis nowej mamy z wloch ale nie zagoscila widac na dluzej u nas.moze sie jeszcze namysli i zmieni zdanie:-).
ja tez sie wcale nie dziwie po tych wszystkich szopkach co tu odchodzily:szok:
zreszta nie ma co sie uzalac bo i nie ma za czym:happy2:
u nas dzisiaj piekny dzionek tylkoze troszke chlodniej bo 21 stopni ale od jutra ponoc ocieplenie;-)
a Ty kochana robilas kiedys barszcz ukrainski??kupilam buraki i walsnie go robie

pewnie ze robilam tyle ze swoje mialam na ogrodku ale jakby poszukal to jeszcze ze dwa by sie znalazly:-D,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.
a ja dzisiaj na kolacje robie minestra di fagioli borlotti.juz raz robilam i wyszla pycha.podam ci linka to moze skozystasz bo jest naprawde prosta w wykonaniu,z tym ze zamiast swierzych fagioli ja urzylam tych z puszki razem z zalewa.Ricetta Minestra di pasta e borlotti - Le Ricette di GialloZafferano.it

pewnie ze robilam tyle ze swoje mialam na ogrodku ale jakby poszukal to jeszcze ze dwa by sie znalazly:-D,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.
a ja dzisiaj na kolacje robie minestra di fagioli borlotti.juz raz robilam i wyszla pycha.podam ci linka to moze skozystasz bo jest naprawde prosta w wykonaniu,z tym ze zamiast swierzych fagioli ja urzylam tych z puszki razem z zalewa.Ricetta Minestra di pasta e borlotti - Le Ricette di GialloZafferano.it
o dziekuje za ricette pychotka:-)moj barszczyk tez pyszny wyszedl maz to sie zajadal:tak:
a widze,ze 5 dni do Waszej rocznicy zostalo!!jakie plany??ktora to juz z kolei??
alòe piekna pogode mamy jak tak dalej pozjdzie to jeszcze nad morze bedzie mozna skoczyc!!

witaj cuciolla.u mnie tez pieknie i slonecznie.wcale nie widac ze to wrzesien i dzisiaj poczatek kalendarzowej jesieni.
ja na nasza rocznice nigdzie sie nie wybieram,pewnie zrobie jakis smaczny obiad i tyle bo wypada w srodku tygodnia.my juz 7 lat razem jestesmy.

reklama
witaj cuciolla.u mnie tez pieknie i slonecznie.wcale nie widac ze to wrzesien i dzisiaj poczatek kalendarzowej jesieni.
ja na nasza rocznice nigdzie sie nie wybieram,pewnie zrobie jakis smaczny obiad i tyle bo wypada w srodku tygodnia.my juz 7 lat razem jestesmy.
woow pieknie to juz 7 lat !!mowia ze te pierwsze 7 lat jest kryzysowych jak sie przetrwa to cale zycie sie spedzi razem"!!!ale nie wiem czy to prawda??!!
jakies dolcetto??torcik w ksztalcie serca??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry