Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a no wlasnie pisalam w sobote a tu zywego duchadziewczyny week end sie skonczyl,prosze powracac na forum.
u mnie ciag dalszy lata i pieknego slonka i nie zapowiada sie w najblizszym czasie na dzeszcze,oby tak dalej.
co porabialyscie??my bylismy nad morzem wykorzystujemy ostatnie cieple chwile
a Fiammi cos ugryzlo bylysmy u pediatry i prawdopodobnie to byl pajak brrrrpalec jej spuchl jak bania

ja tez sie wcale nie dziwie po tych wszystkich szopkach co tu odchodzilyNo tak,po ostatnich przebojach nawet nie chca sie zatrzymac na dluzej a szkoda bo to fajny watek.widzialam w dziale o imionach nowy wpis nowej mamy z wloch ale nie zagoscila widac na dluzej u nas.moze sie jeszcze namysli i zmieni zdanie:-).

,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.o dziekuje za ricette pychotka:-)moj barszczyk tez pyszny wyszedl maz to sie zajadalpewnie ze robilam tyle ze swoje mialam na ogrodku ale jakby poszukal to jeszcze ze dwa by sie znalazly,tyle ze pewnie stwardnialy na kamien.
a ja dzisiaj na kolacje robie minestra di fagioli borlotti.juz raz robilam i wyszla pycha.podam ci linka to moze skozystasz bo jest naprawde prosta w wykonaniu,z tym ze zamiast swierzych fagioli ja urzylam tych z puszki razem z zalewa.Ricetta Minestra di pasta e borlotti - Le Ricette di GialloZafferano.it

woow pieknie to juz 7 lat !!mowia ze te pierwsze 7 lat jest kryzysowych jak sie przetrwa to cale zycie sie spedzi razem"!!!ale nie wiem czy to prawda??!!witaj cuciolla.u mnie tez pieknie i slonecznie.wcale nie widac ze to wrzesien i dzisiaj poczatek kalendarzowej jesieni.
ja na nasza rocznice nigdzie sie nie wybieram,pewnie zrobie jakis smaczny obiad i tyle bo wypada w srodku tygodnia.my juz 7 lat razem jestesmy.