• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

w moich stronach sie mowi ze pierwsze 3 lata sa kryzysowe a jakies slodkosci to pewnie sama zrobie bo czasu mam do oporu.pewnie zrobie ulubione ciasteczka mojego F. i jakis nieduzy torcik z kremem.tylko nie mam formy w ksztalcie seruszka,ale cos wymysle:-).

reklama
Witam dziewczyny ja jak zwykle w biegu ale dzis chocby sie palilo i walilo musze tu zajrzzec , choc nie jest to latwe bo moja Olcia jak widzi mame przy komputerze to dostaje szalu ona tez chce pisac i juz . Agatka fajny przepis wypruboje :-D

witaj kermitko,dawno cie nie bylo na forum.potrafie zrozumiec zaganiana mame bo i moja siostra tez ciagle w biegu a tym bardziej teraz jak wrocila do pracy po wychowawczym.a ten przepis to naprawde smaczny,ja go lekko zmodyfikowalam i nie dalam makaronu a dodalam ciut wiecej warzyw i naprawde pychosci i nie wiele czasu zajmuje jej przygotowanie.jak urzyjesz fasolki z puszki to doslownie czas ugotowania sie ziemniaczkow i na talarze :-D:-D.

Witajcie kochane:-)
Dzisiaj mam dobry dzien z rana skoczylam do fryzjera na odrost i az sie lepiej czuje:tak:pozniej do parku z mala i moja siostra no i kawka;-)
kermitkoa Ty pracujesz czy tylko z Ola w domku siedziesz?spi Ci jeszcze popoludniami??
Agatko o to jak tylko 3 lata to bedzie dobrze
;-)
Milego weekendu bebeczki

WITAM ja dzisiaj z rana poki Olenka spi skorzystam z chwili ,agatko super przepis ta zupka jest bardzo dobra ,zrobilam jak ty i dodalam wiecej warzyw zamiast makaronu ,jak masz podobne smaczne propozycje to czekam na przepis,cucciola ja nie pracuje a Olenka teraz rzadko spi w dzien a jak juz zasnie to na krotko , w domu praktycznie jestesmy same bo moj maz pracuje od rana do wieczora , Olcia teraz jest bardzo zywym dzieckiem i czasami wieczorem ja szybciej padam a Ola dalej chetnie by sie bawila pozdrawiam...

WITAM ja dzisiaj z rana poki Olenka spi skorzystam z chwili ,agatko super przepis ta zupka jest bardzo dobra ,zrobilam jak ty i dodalam wiecej warzyw zamiast makaronu ,jak masz podobne smaczne propozycje to czekam na przepis,cucciola ja nie pracuje a Olenka teraz rzadko spi w dzien a jak juz zasnie to na krotko , w domu praktycznie jestesmy same bo moj maz pracuje od rana do wieczora , Olcia teraz jest bardzo zywym dzieckiem i czasami wieczorem ja szybciej padam a Ola dalej chetnie by sie bawila pozdrawiam...
ojj to jak i u nas Fiammi nie usiedzi minutki spokojnie od kiedy zaczela chodzic to tylko biegac i biegac chce dom mi roznosi normalnie:cool:
Dziewczynki ktora z Was ma obywatelstwo polsko-wloskie??jestem wlasnie w trakcie zalatwiania dokumentow

witajcie dziewuchy:-D:-D:-D:-D.ja dzisiaj w doskonalym humorku pomimo tej wstretnej pogody.tak wieje u mnie ze lep z plucami by urwalo:szok:.ja od wczoraj wieczorem stoje w kuchni i pichce slodkosci.dzisiaj nasza rocznica wiec wczoraj zrobilam kruche ciasteczka z cynamonem i miodem i zrobilam podstawe do tortu z biszkopta.musze powiedziec ze pierwszy raz mi nie padl biszkopt,pieknie urusl i sie nie przypalil.a dzisiaj ukrecilam krem cytrynowy i wyszedl:torta mimosa con crema di limone. nie mam pojecia jak bedzie w smaku,mam nadzieje ze bedzie smakowal bo krem mniam mniam:-D.
ciesze sie kermitko ze zupka smakowala,zawsze to cos innego.przegladajac te stronke co podalam to znajdziesz mnustwo fajnych przepisow i calkiem prostych do wykonania.
cuciola ja mam obywatelstwo tylko polskie wiec ci nie pomoge przy dokumentach,musisz sobie sama poradzic a jak nie to idz do prawnika on napewno cos ci doradzi.

oo kochane jak fajnie i wesolo sie zrobilo:-)
agatkozapomnialabym Wszystkiego najlepszego!!opowiedz koniecznie jak tam rocznica udana??Twoj ukochany pewnie byl zadowolony takie smakolyki!!!
zytaczy to prawda??!!nic sie nam tu nie chwalilas ojj Ty bedzie lanie
;-)oczekujesz dzidziusia!!!!Hurrra Hurra wielkie Gratulacje!!dbaj mi o siebie teraz mamusiu!!!!

no wlasnie zyta,nigdy nic nie mowilas ze spodziewasz sie potomka:-D,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:happy:.juz wiadomo co bedzie?
dziekuje dziewczyny za zyczenia a tort smakowal wysmienicie wszystkim.nawet nie zdazylam zrobic zdjecia i wstawic a juz zniknal:-D.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.
musze sie wam pochwalic ze w niedziele nastawilam inkubator z jajkami,termin na polowe pazdziernika jest przewidziany wiec prosze trzymajcie kciuki:-)

reklama
no wlasnie zyta,nigdy nic nie mowilas ze spodziewasz sie potomka:-D,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO:happy:.juz wiadomo co bedzie?
dziekuje dziewczyny za zyczenia a tort smakowal wysmienicie wszystkim.nawet nie zdazylam zrobic zdjecia i wstawic a juz zniknal:-D.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.
musze sie wam pochwalic ze w niedziele nastawilam inkubator z jajkami,termin na polowe pazdziernika jest przewidziany wiec prosze trzymajcie kciuki:-)
to pieknie podziel sie przepisem pleaseee a to taki po wlosku byl czy po polsku zrobiony??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry