Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
pozniej do parku z mala i moja siostra no i kawka;-)ojj to jak i u nas Fiammi nie usiedzi minutki spokojnie od kiedy zaczela chodzic to tylko biegac i biegac chce dom mi roznosi normalnieWITAM ja dzisiaj z rana poki Olenka spi skorzystam z chwili ,agatko super przepis ta zupka jest bardzo dobra ,zrobilam jak ty i dodalam wiecej warzyw zamiast makaronu ,jak masz podobne smaczne propozycje to czekam na przepis,cucciola ja nie pracuje a Olenka teraz rzadko spi w dzien a jak juz zasnie to na krotko , w domu praktycznie jestesmy same bo moj maz pracuje od rana do wieczora , Olcia teraz jest bardzo zywym dzieckiem i czasami wieczorem ja szybciej padam a Ola dalej chetnie by sie bawila pozdrawiam...

.ja dzisiaj w doskonalym humorku pomimo tej wstretnej pogody.tak wieje u mnie ze lep z plucami by urwalo
.ja od wczoraj wieczorem stoje w kuchni i pichce slodkosci.dzisiaj nasza rocznica wiec wczoraj zrobilam kruche ciasteczka z cynamonem i miodem i zrobilam podstawe do tortu z biszkopta.musze powiedziec ze pierwszy raz mi nie padl biszkopt,pieknie urusl i sie nie przypalil.a dzisiaj ukrecilam krem cytrynowy i wyszedl:torta mimosa con crema di limone. nie mam pojecia jak bedzie w smaku,mam nadzieje ze bedzie smakowal bo krem mniam mniam
.
,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
.juz wiadomo co bedzie?
.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.to pieknie podziel sie przepisem pleaseee a to taki po wlosku byl czy po polsku zrobiony??no wlasnie zyta,nigdy nic nie mowilas ze spodziewasz sie potomka,ale niespodzianka.WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
.juz wiadomo co bedzie?
dziekuje dziewczyny za zyczenia a tort smakowal wysmienicie wszystkim.nawet nie zdazylam zrobic zdjecia i wstawic a juz zniknal.jak postawilam torta na stole to moj az sie poplakal ze wzruszenia bo sie niespodziewal.
musze sie wam pochwalic ze w niedziele nastawilam inkubator z jajkami,termin na polowe pazdziernika jest przewidziany wiec prosze trzymajcie kciuki:-)