• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

cześć mamy polki we włoszech

ja na szczescie nie narzekam na mojego tescia.nie wtraca sie w nico.jak gdzies wychodzimy to zawsze mowi :jedz ostroznie i uwarzaj na drodze.daje mi pieniadze jak ja ich nie potrzebuje bo mam.taki smieszny z niego gosciu:-D.
Aniu cos mi sie zdaje ze w ciapki nie bede bo im wiecej myje naczynia w recach a nie w zmywarce to zmywa sie pomalutku.najgorzej wygladaja paznokcie i skorki bo jeszcze sa zielone.

reklama
Dzieki dziewczyny moim zdaniem od tesciow czy rodzicow to jak najdalej od czasu do czasu jak sie widzi to na dobre wychodzi:tak:
agatkaa zebym miala gdzie to zaraz bym uciekla no ale tyle co kasy tam wrzucilismy to az szkoda a na zakup nowego mieszkanka poprostu nas nie stac no i trzeba przemeczyc juz przestalam tam do nich chodzic jak cos wysylam meza z mala

cwana z Ciebie dziewucha.sama bym na to nie wpadla aby meza wyslac.
u mnie leje nieprzerwanie i moja mala rzeczka wylala.jedna droga juz zamknieta i szlabany w poprzek postawione.teraz tylko czekac az z drugiej strony wyleje i calkiem zamkna droge jak ostatnio.dobrze ze zwierzaki maja pod dostatkiem jedzenia.

u nas tez zimnica
od dwoch dni zamkniete w chalupie siedzialysmy bo padalo bez konca dzis rano zadowoloe,ze przestalo padac wyszlysmy z domku na spacer i wpol drogi zaczelo znowoz lac:angry:jeszcze zima na dobre sie nie zaczela a ja juz mam dosc:crazy:
Ty aniaubieraj sie cieplo jak na rowerze
mowia ze ma byc tu zima stulecia
:confused:
agatkami to strasznie szkoda zwierzakow podczas zimy a w Polsce to juz w ogole biedactwa:-(
u nas dzisiaj na obiadek zjawila sie cala ferajna koty i psy wszystko wyglodniale bo tescie nie karmia tylko jakies resztki daja a wszystkiego razem ok10 jest a wiec u mnie zjawiaja sie punkt 12 na obiad wyglodniale to bija sie o kazdy kes :dry:

kurde caly dzien niepadalo jak trzeba sie zbierac na to karate deszcz lunal i zamiast rowerem idziemy piechata...Zeby maly chcial choc odpuscic sobie choc jedna lekcje a tu dusza.Trzba isc :)

dziewczyny u nas tez poda zimno i na weekend ma tak byc wiec nas tez chyba czeka siedzenie w domu cucciola to doza gromadka zwierzaczkow ale jak mowisz szkoda tych z Polski jak tam sniegu napada i temperatura minus trzydziesci bedzie to bie dulki ciezko maja agatka dobrze ze twoje zwierzaczki maja co jesc a woda nadal stoi czy juz troche opadla ?Ania fajnie ze maly ma taka chec moj siostrzeniec to raz na karate raz na pilke ale juz od tamtego roku sie zawziol i zdecydowal sie tylko na pilke chociaz na karate tez pare lat chodzil ale chyba bardziej ze wzgledu na swojego tate ktory sam cwiczyl pare lat i tez chcial zeby maly sie zainteresowal...

dziewczyny u nas tez poda zimno i na weekend ma tak byc wiec nas tez chyba czeka siedzenie w domu cucciola to doza gromadka zwierzaczkow ale jak mowisz szkoda tych z Polski jak tam sniegu napada i temperatura minus trzydziesci bedzie to bie dulki ciezko maja agatka dobrze ze twoje zwierzaczki maja co jesc a woda nadal stoi czy juz troche opadla ?Ania fajnie ze maly ma taka chec moj siostrzeniec to raz na karate raz na pilke ale juz od tamtego roku sie zawziol i zdecydowal sie tylko na pilke chociaz na karate tez pare lat chodzil ale chyba bardziej ze wzgledu na swojego tate ktory sam cwiczyl pare lat i tez chcial zeby maly sie zainteresowal...
a jak tam Olunia??rozrabia??

reklama
witajcie popoludniowa pora.u mnie tez pada caly czas,z malymi przerwami.na szczescie rzeczka trzyma sie w ryzach,nie wylala jak ostatnio.wylala tylko w miejscu gdzie jest bardzo plytko i mostek przez nia jest niziutko-tuz nad poziomem wody.
mnie tez jest zal zwierzat zima w Polsce,ale tutaj latem tez jest nie do pozazdroszczenia..na forum gdzie sie udzielam poradzono mi abym na lato ziemianki dla moich kurek pokopala.biedulki caly dzien w kurniku siedzialy a spaly w nocy na dworze bo chlodniej sie robilo a psina to caly dzien siedzialaby w wodzie.ma strasznie grube futro i teraz dopiero oddycha sfobodnie.zima byla strasznie zadowolona ze sniegu.

Uploaded with ImageShack.us

fajnie Aniu ze maly lubi sport i chetnie chodzi na zajecia i nie trzeba go zmuszac.tutaj dzieci w szkolach strasznie malo maja zajec z wf.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry