Z
zyta
Gość
zyta pisze:ja jeszcze z normalna Polka tutaj co wyszla za Wlocha sie nie spotkalam,bez urazy]
ot wlasnie slowo pisane i juz by byl konfliktpiszac to co napisalam mialam na mysli Polki ktore sa tuz obok mnie i znam ich osobiscie...i lub z widzenia...cucciola79 pisze:no to ja czuje sie urazonabo mam meza wlocha
nie majac nic do dziewczyn z forum,no chyba zebysmy sie spotkaly iles tam razy i wtedy by mozna kogos oceniac i do worka ktoregos wrzucic;-)
Dziewczyny nie wchodzmy gleboko w dyskusje,bo wiadomo,ze sa takie przypadki,ze ktos kogos zna iles tam lat jest ok.a po jakims czasie wychodzi szydlo z worka,i okazuje sie,ze ten ktos kogo uwazalismy za fajnego czlowieka okazuje sie np.jakims draniem;-)
to samo zdanie mam,kiedys szukalam kontaktu a teraz sama odwracam sie na piecie jak wiem,ze to Polkaalbo badam grunt,jak zaczyna mowic do mnie po wlosku wiedzac,ze ja Polka to juz spisuje na koniec znajomoscino chyba,ze wsrod nas sa wlosi;-)aaa znam Polke,ale ona ma meza P....,ladnie mowi po wlosku jej dzieci tez,ale jak spotka Polke,lub jej dzieci ktore mowia do P po wlosku to tak zjedzie tych rodzicow,ze mi wstyd;-)a dzieci uczy po polsku mowic,czy to sie podoba ich rodzicom czy tez nieKermitka pisze:bo ja szukam zawsze kontaktu zpolakami ale nie wszystkie polki zycza sobie tego ....
agatka tez to zauwazylam,wiec i malo udzielam sie na watku
ach sie rozpisalam ide na kawe