reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

ksiu, no moj maz ostatecznie zgodzil sie na ten kolor wozka, wiec chyba i my taki bedziemy miec. ;)

Kupowalas na all z licytacji? ;) Bo my mielismy w niej brac udzial, ale ze byl niezly galimatjas to zapomnielismy o niej. :p No i teraz moja mama przebakuje, zeby w zadnym wypadku nie kupowac uzywanego wozka... :/

kupowalam na allegro na aukcji i jestem bardzo zadowolona.

reklama
Kasiu - śliczny pojazd!! Super, ze się udało znaleźć dobra ofertę. Mój M od wczoraj coś pzrebąkuje o kupieniu używanego na all, ale sama nie wiem.... Ja bym wolała zobaczyć, dotknąć, oglądnąć.. ehhh

Kassiu super wózeczek. Oglądałam Fyna dokładnie w tym samym kolorze i nie mogłam się zdecydować czy Fyn czy Bolder SD z Implastu. Wygrał ten drugi (czekam na przesyłkę oczywiście jak dojdzie wstawię fotkę :-D)

A jeśli chodzi o parasolki, to jasne , że się przydają, a w budce niekoniecznie musi być gorąco. Fyny z gondolą Freeline oraz ten Bolder, który kupiłam, no i oczywiście wiele, wiele innych wózeczków ma przecież okienko wentylacyjne w gondolce. W upały można je otworzyć i maluch będzie miał powietrze w budce.

Kasiu podoba mi się:) chociaż ja zielona w tym temacie jestem jeszcze...
a powiedz mi ile dałaś, jesli można wiedzieć?
i bardzo podoba mi sie ten fotelik(to jest fotelik tak?) przypiety zamiast gondoli..

Kasiu podoba mi się:) chociaż ja zielona w tym temacie jestem jeszcze...
a powiedz mi ile dałaś, jesli można wiedzieć?
i bardzo podoba mi sie ten fotelik(to jest fotelik tak?) przypiety zamiast gondoli..

zaplacilam za niego 860 zl plus oczywiscie fotelik dokupilam i adapter do wozka zeby ten fotelik wpiac. w sumie zaplacilam razem z fotelikiem tyle co za nowy bez fotelika. jak dla mnie sie oplacalo bo wozek w super stanie- naprawde.

zaplacilam za niego 860 zl plus oczywiscie fotelik dokupilam i adapter do wozka zeby ten fotelik wpiac. w sumie zaplacilam razem z fotelikiem tyle co za nowy bez fotelika. jak dla mnie sie oplacalo bo wozek w super stanie- naprawde.

Nooo, czyli mowimy o tej samej aukcji. ;) W zestawie byla jeszcze parasolka, tak? ;)

reklama
Do góry