reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Rozalko napisz coś więcej...:-D
To generalnie typ, który jak na razie u mnie wygrywa, ale jeszcze nie widziałam na żywo...ma jakieś minusy??Jak wygląda w porównaniu z innymi??
No i jeśli też jestes z atym modelem który kolorek ci odpowiada bo mają strasznie duży wybór....:-D:-D:-D:-D:-D
A widziałaś może implasta clipper??
Z niecierpliwością czekam na relacje...:-p

Widziałąm na żywo ten wózek Jedo,kolor 135,ślicznie sie prezentował ,taki zgrabny,ale wydaje sie solidny i wielka gondola i wyglądała super zabudowaną i przytulną..Kolorek taki intensywnie niebieski.
Mi osobiście podoba sie ten 133,albo 137 z tej aukcji
FYN 4DS Jedo kolekcja 2010 tylko u nas OD RĘKI ! (922224119) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz na razie tylko wizualnie mi sie podoba,nie przyglądałam sie zbyt dokładnie,ale u nas jest filia sklepu Bobowózki i wydaje mi sie,że u nich też go widziałam i mam zamiar sprawdzić.
Minusów właśnie na razie nie znalazłam takich rażących...
Tu zobaczcie jak wygląda z dzieckiem spacerówa,całkiem spora sie wydaje i wygodna.
Jedo FYN 3 DS - Aukcjoner.pl
Jak obejrzę w tym sklepie,dam znać.:tak:
Implasta nie widziałam.

reklama
Fajny ten wózek, tylko szkoda, że nie ma fotelika samochodowego :-(

Mi akurat nie potrzebny.:tak:
Fotelik mam po synku,a wpinany w stelaż uważam za zbędny.Tak naprawdę nigdy z tej funkcji nie korzystałam.

tu z fotelikiem,ale nie wiem,czy montowany na stelaż
http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=850

edit.A jednak znalazłam,że można montować fotelik
Możliwość montażu fotelika samochodowego:
JEDO-BERBERO:
ROMER:
MAXI-COSI
GRILLO (DELTIM):

Ostatnia edycja:
Widziałąm na żywo ten wózek Jedo,kolor 135,ślicznie sie prezentował ,taki zgrabny,ale wydaje sie solidny i wielka gondola i wyglądała super zabudowaną i przytulną..Kolorek taki intensywnie niebieski.
Mi osobiście podoba sie ten 133,albo 137 z tej aukcji
FYN 4DS Jedo kolekcja 2010 tylko u nas OD RĘKI ! (922224119) - Aukcje internetowe Allegro
Wiesz na razie tylko wizualnie mi sie podoba,nie przyglądałam sie zbyt dokładnie,ale u nas jest filia sklepu Bobowózki i wydaje mi sie,że u nich też go widziałam i mam zamiar sprawdzić.
Minusów właśnie na razie nie znalazłam takich rażących...
Tu zobaczcie jak wygląda z dzieckiem spacerówa,całkiem spora sie wydaje i wygodna.
Jedo FYN 3 DS - Aukcjoner.pl
Jak obejrzę w tym sklepie,dam znać.:tak:
Implasta nie widziałam.
No to rewelacja...więc czekam na informacje..jak pojedziemy zobaczyć ten wózek też dam znac jakie wrażenia...

reklama
Nad x landerem debatowałyśmy nie raz.
Kurcze świetny jest,aleeee...
u mnie dyskwalifikuje go
1.waga
2.małą gondola(siorka ma,to wiem)
3siedzisko spacerowe NIE rozkłada sie zupełnie na płasko( mój synek często zasypiał w wózku i chciałabym by drugiemu Bąbelkowi tez było wygodnie podczas spania);-)

Edit
Oooo widzę,że gondolę większą zrobili(siora ma 2009),no hm...79 cm,to już coś.
I ten kolor brązowo-pomarańczowy,śliczny.
Mam x-landera i siedzisko spacerowe rozkłada się do końca;-)

Do góry