reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Piankowe, wszystkie Graco ma takie- jak widzialam w stanach, tylko ze tutaj nie ma wogole gondoli, jak juz pisalam wczesniej nosidelka wpina sie do wozkow:))

a ja własnie chce zx gondolą a masz pojedyncze kola czy podwójne bo słyszałam opinie o tych podwójnych kołach, ze moze byc problem w zimie

reklama
a ja własnie chce zx gondolą a masz pojedyncze kola czy podwójne bo słyszałam opinie o tych podwójnych kołach, ze moze byc problem w zimie
Pajeczko idz do tej strony ja mam cos takiego , nie doslownie bo inny material :)))
https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2010-f324/lista-zakupow-36382/index2.html
Ja nie mam problemow z zima bo tutaj malo sniegu achodniki to raczej zawsze bez sniegu , a jak jest snieg to z zasady jest mocno zimno wiec nie wychodze na spacer.

a wiec ja sie wetknę z machiną dla maluszka chyba sie zdecyduje na taki wózek Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

albo ten Wózki dziecięce, foteliki samochodowe, łóżeczka dla dzieci - sklep Bobas

tyle tych wątków jest, ze pogubic sie mozna :eek:

Ja mam dokładnie takie podwójne kółka w spacerówce,która od momentu jak spadł śnieg,była tylko raz użyta,jak jechałam do lekarza i tragedia,nigdy więcej,śnieg sie mieli pod nimi,nie da sie jechać.:no:

Pajkaa nie wiem czy zwrocilas uwage, ze w tym pierwszym nosidlo ma zaledwie 60cm dlugosci i 27cm szerokosci - strasznie malo....W tym drugim nie podano w ogole wymiarow.

w zasadzie jeszcze mam czas - ale on leci jak szalony, więc zaczełam w wózkach (póki co wirtualnie). co sądzicie o tych dwóch:
FYN 3 DS 3 w1 JEDO kol 182 CL SUPER OKAZJA GRATISY (925937185) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Implast Bolder SD 4 i Fotel Maxi-cosi NOWOŚĆ Wwa (909580046) - Aukcje internetowe Allegro

Rozważam właśnie Jedo Fyn,ale muszę go obejrzeć na żywo.
Implast Bolder ma super dużą gondolę
NOWOŚĆ 2009 IMPLAST BOLDER SD +TORBA+folia+moski (920999596) - Aukcje internetowe Allegro
Oba mi sie podobają.

Do mnie coraz bardziej przemawia ten wózek:

Implast Bolder SD 4 NOWOŚĆ z FOTELEM , Warszawa (917241184) - Aukcje internetowe Allegro

koloryska ten drugi brazowy w fale, na srebrnym stelarzu.
ewentualnie ich nowszy model, bardziej podoba się mojemu mężusiowi :-) :
WÓZEK IMPLAST CLIPPER 2009 FOTEL+ŚPIWOR+PARASOL (912382345) - Aukcje internetowe Allegro

muszę obejrzeć je na żywo i wtedy pomyślimy :-)

Uważam, że nie ma sensu kupwać zbyt drogich, synek w swoim wózku jeździł rok i po roku chciałam już zmiany :-p. Miomo tego że wózek był naprawde super i nawet ludzie zaczepiali mnie na ulicy i pytali gdzie kupiłam to poprostu po roku znudził mi się. Bo jak dziecko już samo chodzi to taka wysoka spacerówka nie przydaje się...

SARKA podobają mi się Twoje propozycje :tak:

Ja kompletnie nie mam na razie głowy do wyszukiwania i jak prawdziwy leniuch będę się posiłkować Waszymi propozycjami :-D mam nadzieję, że nie macie mi tego za złe :-p

reklama
Ja też jeszcze zbytnio się nie oglądam, ale wpadł mi ostatnio w oko (nie do słownie :-)) mothercare spin.. może któraś z Was może coś o nim powiedzieć?

Do góry