reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Ja na razie jestem przerazona cenami wózeczków, strasznie drogie są :/ Ale cóż na dzidzie żałować nie będziemy :)

reklama
A mnie podoba się takie coś ,czyli 3 w 1 innego nie chce ;-)
i farba również mi odpowiada :tak:
no ale jeszcze muszę przedyskutować ten zakup z mężem ;)

59Pic1.jpg

24Pic2.jpg

64Pic3.jpg

Ostatnia edycja:
w zasadzie jeszcze mam czas - ale on leci jak szalony, więc zaczełam w wózkach (póki co wirtualnie). co sądzicie o tych dwóch:
FYN 3 DS 3 w1 JEDO kol 182 CL SUPER OKAZJA GRATISY (925937185) - Aukcje internetowe Allegro
oraz
Implast Bolder SD 4 i Fotel Maxi-cosi NOWOŚĆ Wwa (909580046) - Aukcje internetowe Allegro

Dokładnie te same wózki wskazałam paręs tron wcześniej...:happy:
cóż...gusta podobne, chyba nie czytałyście stron wcześniej:-D bo żadna się nie odniosła...

cóż...gusta podobne, chyba nie czytałyście stron wcześniej:-D bo żadna się nie odniosła...

Mi też się one podobają-a ja się odniosłam do Twego postu, bo sama pisałam o tym wózku FYN tylko z 4 kółkami:tak:

Ja już sama nie wiem gdzie widziałam zdjęcia tych wszystkich wózków, w ciągu ostatniego miesiąca widziałam chyba tysiąc różnych wózków w różnych miejscach i na różnych stronach ;-)

to j mam z innej bedzki pytanie bo są rózne opoinie jesteście za kolami pompowanymi czy piankowymi bo ja juz sama zgłupiałam :eek:

Wydaje mi sie,że sie odniosłam,bo po tych postach zaczęłam mysleć o tych wózeczkach.:tak:
to j mam z innej bedzki pytanie bo są rózne opoinie jesteście za kolami pompowanymi czy piankowymi bo ja juz sama zgłupiałam :eek:

Pompowane zdecydowanie,łatwiej sie prowadzi po nierównym terenie i śniegu.Są cięższe,fakt,ale mieszkam na parterze i mi to nie przeszkadza.Poprzedni miałam na pompowanych i super był.Kumpela ma piankowe i strasznie twarde zawieszenie.:tak:

Jeżeli komuś podoba sie Mutsy,ten podobny,ciekawy
http://www.2o2.pl/go/_info/?id=1767&partner_id=25252525&code=b965da1e366cf8a6a16fea97420cd885

A ten mi sie podoba,gdyby miał większe kółka z przodu...
http://www.mamokupmi.pl/izabela/jet9.jpg
Dla dziewczynki
http://www.mamokupmi.pl/izabela/jet7.jpg
dla chłopca

Ostatnia edycja:
My wybraliśmy Tako Jumper X :-D Największe dla nas plusy tego wózka:

- duże pompowane koła- dobre do jazdy w terenie (mieszkamy za miastem)
- możliwość zamocowania spacerówki w obu kierunkach
- fotelik ma atesty unijne (jak te maxi-cosi czy emmaljungi)
- gwarancja 24 miesiące

Ogólnie wózeczek jest duży i solidny, a to jest dla mnie bardzo ważne.

Dla mnie zarówno wózki z kołami piankowymi pojedynczymi jak i podwójnymi odpadają- słabo amortyzują nierówności terenu, a podwójne koła grzęzną w śniegu.

- gwarancja 24 miesiące

Dla mnie zarówno wózki z kołami piankowymi pojedynczymi jak i podwójnymi odpadają- słabo amortyzują nierówności terenu, a podwójne koła grzęzną w śniegu.
ja tez jestem za tym wozkiem- nie dosc ze ladny to jeszce bardzo praktyczny. ja go kupuje!!!!

reklama

- gwarancja 24 miesiące

jestem w szoku cena kusi strasznie :) widzialyscie jego wage :szok: 27 kg:szok: tam sie chyba pomylili:szok: a na innej stronce piszą ze 15 ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry