reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mi jeszcze Babyactive Jet do tego kompletu faworytów
Wózek JET BABY ACTIVE Z FOTELIKIEM 3W1
zapomniałam o nim:-)

Sama chciałam Babyactive Jet albo Breaker, ale naczytałam się opinii na necie i od sprzedawcy wózków, że są dość problematyczne. Często się psują (komuś nawet stelaż się złamał na pół) i są problemy przy reklamacji. Producent niechętnie naprawia- o wymianie wadliwych części nie wspominając. Wózeczki bardzo ładne ale nie chciałabym mieć problemów z serwisem :tak:

reklama
Sama chciałam Babyactive Jet albo Breaker, ale naczytałam się opinii na necie i od sprzedawcy wózków, że są dość problematyczne. Często się psują (komuś nawet stelaż się złamał na pół) i są problemy przy reklamacji. Producent niechętnie naprawia- o wymianie wadliwych części nie wspominając. Wózeczki bardzo ładne ale nie chciałabym mieć problemów z serwisem :tak:

Ja tez sie naczytałam wiele opini,są różne,ale o niebo lepsze niz Coneco np.To samo niestety mozna powoiedzieć o Jedo,czy Mikado:sorry:Ile ludzi tyle różnych opini.
W każdym bądz razie będę polegała na swojej ocenie na żywo.
Aha przypomniało mi sie,że mam znajomego co pracuje w sklepie z wózkami,zapytam ,czy dużo mają reklamacji tych modeli co wymieniłam,jeżeli takie sprzedaje.

Ostatnia edycja:
Wiesz co,też tak myślałam,ale kumpela ma i są nieznacznie mniejsze od "x landerowskich" i tak samo sie nim jezdzi po śniegu,serio.Nie czułam różnicy.:tak:
A tuz z większymi nieco kołami.Jakaś nowsza wersja.
JET WÓZEK BABYACTIVE 3W1 KOŁA POMP. 2010 GRATIS (929924298) - Aukcje internetowe Allegro

bardzo fajny tylko zobacz sobie, ze na tej aukcji sa dwa modele jedne z większymi kiołami drugie z mniejszymi :szok:
u mnie zdecydowanie jednak faworytem jest http://dino.sklep.pl/nowy/tako-jump...5.html?zenid=b7b78a1fffae6e6eb4cbcf9f97b4064d
tylko musze go zobaczyć na żywo

Kurcze fajne te wózki ciężko zdecydować :eek: ale chyba odwiedzenie paru sklepów + opinie ułatwią wkońcu wybór najlepszego, który będzie zarówno praktyczny i wizualnie będzie mi się podobał no i przede wszystkim cena będzie w granicach moich możliwości

bardzo fajny tylko zobacz sobie, ze na tej aukcji sa dwa modele jedne z większymi kiołami drugie z mniejszymi :szok:
u mnie zdecydowanie jednak faworytem jest Tako Jumper X (spacerówka + gondola + fotelik) - kurier gratis - 1190.00<span class=notranslate> zł</span> : dino sklep dla dzieci: wózki, foteliki, meble, pokoje dziecięce
tylko musze go zobaczyć na żywo

Widziałam.Kumpela ma ten z mniejszymi kołami.:tak:
Mi pewnie faworyt zmieni sie 1000 razy zanim coś ostatecznie wybiorę.:-D

reklama
Do góry