reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Mnie wizualnie bardzo podoba się ten wózek Wózek BABY ACTIVE JET + FOTELIK +MEGA GRATISY !!! (951807499) - Aukcje internetowe Allegro kolory dokładnie j13 albo j14
ale na necie nie ma zbyt wiele opinii o tym wózku, znalazłam ze trzy i akurat nie koniecznie pozytywne :dry: Tak naprawdę to o każdym wózku znajdą się opinie pozytywne i negatywne, tylko jedne są bardziej popularne i opinii jest więcej a drugie mniej ;-) Rozalka Ty pisałaś o tym wózku, że Twoja koleżanka taki ma, tak?? Opowiedz mi o nim coś jeszcze, proszę :-)
Tak ma,raz miałam okazje nim sie przejechac.
Wiesz co,też tak myślałam,ale kumpela ma i są nieznacznie mniejsze od "x landerowskich" i tak samo sie nim jezdzi po śniegu,serio.Nie czułam różnicy.:tak:
A tuz z większymi nieco kołami.Jakaś nowsza wersja.
JET WÓZEK BABYACTIVE 3W1 KOŁA POMP. 2010 GRATIS (929924298) - Aukcje internetowe Allegro

:tak:
Kumpela zadowolona.Material jakościowo identyczny z Jumper,czy Coneco.Konstrukcja wydaje sie solidna.A tak w sumie,to warto go na żywo obejrzec,bo tak naprawdę każdy może miec inne zdanie.Powiem ci,że to był mój faworyt,ale mam juz wózek prawie nowy ,dostałam,więc zakup odpada.:tak:

reklama
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XV głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI a tu znalazłam w promocji X-Landera z fotelikiem Maxi Cosi, przez rozmowę ostatnią o fotelikach też bym się tu skłaniała, no i chyba zaczynam balansować na cienkiej linie i już jestem bliżej niż dalej zrezygnowania z polskiej produkcji .... :p

Ale to jest XV a nie XA a dla mnie podwójne i do tego piankowe koła z przodu odpadają ;/ No i gondola krótsza o i węższa. Poza tym XA jednak ma fajniejszy design ;D

No ja już niestety nie kupię za 1900 wózka, dla mnie to lekka przesada. I tak ciągle uważam, że mój anmar Cooper jest ok, bardzo praktyczny i wszystko z nim dobrze, design też ma nie najgorszy. A kosztuje 1000zł. Ale ponieważ wózek będą sponsorować dziadkowie to mogę sobie zaszaleć. Ale nie za bardzo bo nie bawi mnie szpanowanie na ulicy, za 1000 można mieć dobry wózek i to jest moje zdanie.

A widziałyście X-landera wersję 2010 ?? Gondola ma teraz 79cm :tak:

Tu z fotelikiem Maxi-Cosi City (4 na crash testach)
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA 2010 głęboko-spacerowy + Maxi Cosi CITI dostawa w Polsce 0zł

Droższy, ale trzeba mu przyznać, że prezentuje się super :tak: Jak dla mnie to ten zielony jest REWELACJA :-D

widziałam, jest super. Spacerówka wygląda rewelacyjne. Nam się ten brąz podobał, potem niebieski i czerwony :)

Black opal rzeczywiście znalazłam w dino sklep opcje "widziałeś wózek taniej"

i znalazłam również na necie w TOP sklepie JEDO za 1159 (bez fotelika)

Napisałam do nich i wysłałam im link z ceną z TOP sklepu, jeśli zaproponują mi cenę 1000zł biorę bez zastanowienia:-D:-D:-D
JEDO za 1000zł nie ma co się zastanawiać
potem tylko adapter 50zł
i fotelik 300 maxi cosi:-):-)
dam znać co odpisali...

reklama
Do góry