reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Moje pytanie brzmi: kupujecie wózki z kołami piankowymi czy pompowanymi????

Bombusiu ja kupiłam pompowane a wcześniej myslałam o piankowych. Wypytywałam się mam, które juz jeżdziły piankowymi i pompowanymi i polecają pompowane bo mają lepszą amortyzację, ogólnie piankowe - tak, jeżeli chce się z dzieckiem jeździć po marketach a nie po naszych polskich chodnikach :-Dale opinie są różne

reklama
kochana jakbym sobie mogła pozwolić to pewnie i kupiłabym MUTSY...ale uważam to za stratę kasy, bo gdyby różnica byłaby jakaś znacząca...ale dla mnie te różnice są prawie żadne - dlatego założyłam budżet do 1500 mimo, że na początku była to kwota 3000zł..dla mnie ten za 3 był po prostu lżejszy - do 10kg ale ja mieszkam na parterze więc to priorytet nie jest... więc będę mieć BEXE z 13 kg:p

Ehtele, ja oglądałam też Bexe, ale zrezygnowałam, bo ma strasznie niską spacerówkę... Mam na oku Boldera Implastu i tam w opiniach o Bolderze ludziska skarżą sie, że spacerówka niska, a ma 55cm, a Bexa ma 45.... No i jak dla mnie ma małą gondolę... standardem jest 80cm, Bexa ma 78cm, w mojej sytuacji (mój mąż ma 195cm wzrostu) kiedy spodziewam się długiego malucha to istotne (Implast ma 86cm).

Bombusia ja też pompowane, chociaż wóżek będę musiała wnosić na wysokie I piętro, ale stweirdziłam, że wolę się przemęćzyć z wnoszeniem, niż przeklinać przy większym śniegu i nierównym chodniku ;-)

Ostatnia edycja:
A oto mój wózek :-)

P6160894.jpgP6160896.jpgP6160893.jpgP6160895.jpg

reklama
Do góry