reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Cztery koła dla naszego maleństwa

Izunia no właśnie ostatnio miałam tam zajrzeć ale brak czasu, a teraz w taki upał to nawet mi się nie che z domu wychodzić. My za x-landerem xa. Choć Jedo był jednym z pierwszych ale zaszły zmiany :p a jak wymiary gondoli wewnątrz?

reklama
Izunia co do przywożenia rzeczy do szpitala to Twój M jest jak mój, kazałam mu przynieść do szpitala wkładki higienicz. to mi przywiózł podpaski :szok:i sie męczyłam w nich 1 dzień.:-D:-D
Wiem, ze to wątek o wózkach, ale chciałam Ci odpisać jacy fajni są mężczyźni:-)

Teraz to i ja mogę sie pochwalić furą Julki, mialam dzisiaj tylko zamowić w hurtowni ale okazalo się że nasz kolorek jest na stanie i zdecydowaliśmy ze chcemy miec to juz za sobą :-) wiem, ze wiekszosc z was nie wzielaby czarnego i ostatnio ten temat wzbudził wiele kontrowersji ale my sie bardzo cieszymy i postanowiłam że jednak pochwale sie wam :-p bardzo polecam tym, które chcą zakupić Jedo, prowadzi sie suuuper, jechałam nim z parkingu do domu i było świetnie :-):-) już nie mogę sie doczekać jak będe nim śmigać, miałam lekki problem z wjechaniem do klatki ale to tylko z braku moich umiejętnośći ;-)

bardzo ładny - a że czarny:-) najważniejsze że Wam się podoba i jesteście szczęśliwi:-D mi się bardzo podoba to połączenie kolorów :tak:
GRATULUJĘ wyboru ;-)

Słyszałyście cos o wózku Bolder ecoline. Osttanio na niego natrafiłam na allegro i bardzo mi się spodobał. Co o nim myslicie?

Niestety nie mogę dodać linka, ehhh. Tzn chyba po prostu nie potrafię. Dlaczego nie może być po prostu kopiuj wklej:wściekła/y:

Witam. Mamy taki od wczoraj. Co do kolorystki-różni się delikatnie od tej w katalogu...my mamy lilac pink, i jest może trochę mniej "żarówiasty"niż ten z katalogu, tz.bardziej stonowany;-) Narazie jeździłam nim na sucho po domu, wydaje się prowadzić lekko i zwrotnie. Gondola spora, ale nie mierzyłam. Ma regulację oparcia. Nie składaliśmy jeszcze spacerówki. Tak naprawdę wszystkie plusy i minusy wyjdą w trakcie użytkowania. Wizualnie, według mnie-super. Co do reszty, to się pokaże. Podaję link do stronki ze zdjęciami mojego wózka:

Użytkownik wasiczek-0 - zdjęcia na FotoForum | Gazeta.pl

Zdjęcie-0154.jpgZdjęcie-0156.jpgZdjęcie-0150.jpgZdjęcie-0162.jpgZdjęcie-0159.jpgZdjęcie-0163.jpgZdjęcie-0149.jpgZdjęcie-0158.jpgZdjęcie-0161.jpgZdjęcie-0148.jpg
A to jest skromny pojazd naszego Alanka i fotelik, oba Graco.
Ten fotelik można mocować też do wózka, ale zapomniałam cyknąć fotkę.
Wózek kosztował 650 zł, a fotelik 65 zł na wiek 0-13 m-cy, potem mam z powrotem przywieźć do komisu he he:)

reklama
Do góry