A jaka to firma?
Wózek jest z Graco. Ponoć ma kosztować ok. 2500zł , ale co w skład zestawu będzie wchodzić to nie wiem. Pan ze sklepu nie chciał powiedzieć przed premierą

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A jaka to firma?

.nemezizaki uważam zakup tego wózka za świetną decyzję!:-)
Też się nad nim zastanawiałam, widziałam na ich stronce że jeszcze trochę tych wózków w sklepach jest. I cena ciekawe. Bo szczerze sądziłam, że będzie on kosztował ponad 3 tys.:-) A tu taka niespodzianka:-)
W sumie z tymi wózkami to ciężka sprawa, jakoś nie mogę się zdecydować.

zdec Pamiętam jak pod koniec zeszłego roku oglądaliśmy ten wózek i kosztował około 2700 zł więc jak zobaczyliśmy że cena spadła od razu pognaliśmy do sklepu :-). Wiem, że spokojnie mogliśmy wynegocjować jeszcze niższą cenę ale byliśmy tak zafascynowani i przejęci że zapomnieliśmy i nawet zapłaciliśmy więcej niż oni chcieli bo na stronie wózek kosztował 2159 zł a my sami zasugerowaliśmy im cenę 2199 zł. Oni się nie kłócili.![]()
Ale tak patrzę na allegro i widzę że są same niebieskie:-(
Chyba jedyną szansą dla mnie na różowy będzie jak ktoś z użytkowników będzie chciał sprzedać wózek:--(
Róźowych to faktycznie było dużo mniej nawet na innych stronach ale może tak samo jak dla chłopców jeszcze się pojawią na allegro.
Teraz wchodzą kolekcje z 2010 i sprzedawcy zaczną wyprzedawać starsze modele.