@czworaczkiwdrodze Daj znać jak się mają dziewczynki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My do okulisty jezdzilismy do UCK w Gdańsku do dr.Koberdy. ona się specjalizuje w retinopati. Podobno jakiś super okulista w Warszawie przyjmuje Ale nazwiska nie kojarzę.
Tak, wydaje mi się że to właśnie on... Podobno drogi ale warto. Trzymam kciuki by się udało znaleźć jakąś iskierka nadzieji...Może chodzi o dr Prosta.. Podobno dobry lekarz, chcemy do niego też się umówić na wizytę. Wczoraj zareagowała na włączenie światła, zmrużyła oczy. Lekarze nie dają nam nadziei, ale my mimo wszystko wierzymy, taka reakcja dała nam nową siłę.
Witam. Jestem mamą czworaczkow. Cztery dziewczynki. Nasze urodziły się 12 marca wszystkie na szczęście zdrowe. Przez przypadek trafiłam na to forum. Bardzo współczuję tej trudnej sytuacji ale razem z mężem dacie rade. Musicie dla tych trzech kruszynek. Nasze dziewczynki na początku nam strasznie dały popalić. Wszystkie miały kolki. Myśleliśmy ze oszalejemy. Płakałam po nocach z wycienczenia. Myślałam że nie dam rady znieść kolejnego dnia. Ale wszystko minęło. Dziewczynki rosną a tamten czas minął na szczęście. ..Może chodzi o dr Prosta.. Podobno dobry lekarz, chcemy do niego też się umówić na wizytę. Wczoraj zareagowała na włączenie światła, zmrużyła oczy. Lekarze nie dają nam nadziei, ale my mimo wszystko wierzymy, taka reakcja dała nam nową siłę.
Nadzieja umiera ostatnia, medycyna idzie dynamicznie do przodu, za rok, dwa, dziesięć, wszystko jest możliwe...Może chodzi o dr Prosta.. Podobno dobry lekarz, chcemy do niego też się umówić na wizytę. Wczoraj zareagowała na włączenie światła, zmrużyła oczy. Lekarze nie dają nam nadziei, ale my mimo wszystko wierzymy, taka reakcja dała nam nową siłę.