• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy brałyście w ciąży duphostan?

Tak bardzo bym chciała nie mieszkać na takim zadupiu co mieszkam a dopiero jutro mam lekarza w Łodzi. Dzisiaj plamilam więcej i taka brudna krew brązowo czerwona i skurcze brzucha. Straciłam nadzieje ze nie poroniłam

reklama
Tak byłam właśnie wyszłam. Zarodek jest jeszcze ale doktor powiedziała ze prawdopodobnie nie utrzyma się ciąża i za dzień dwa powinnam poronic. Gdy będzie nasikać się ból to do szpitala i za 10 dni przyjść i do tego czasu brać lek bo stwierdziła ze dużo widziała już jako lekarz i wszystko jest możliwe

Ale powiem wam dziewczyny ze w nocy tak krwawiłam i skrzepy ze mnie wylatywały a ból był tak mocny ze zaciskałam zeby byle by nie krzyczeć dodatkowo dostałam gorączki bo cała byłam mokra aż z potu

reklama
Ale powiem wam dziewczyny ze w nocy tak krwawiłam i skrzepy ze mnie wylatywały a ból był tak mocny ze zaciskałam zeby byle by nie krzyczeć dodatkowo dostałam gorączki bo cała byłam mokra aż z potu
Więc może lepiej będzie jak pojedziesz do szpitala żebyś się przy okazji nie wykrwawiła z tego wszystkiego. To nie o to chodzi żebyś się zwijała z bólu bo możesz się też tak naprawdę sama nie oczyścić. Ja poroniłam w przeciągu 2-3h od rozpoczęcia się skurczów, po wszystkim pojechałam do szpitala a i tak miałam zabieg. Przykro mi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry