reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZY CIĄŻA JEST MOŻLIWA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

kaja2824

Początkująca w BB
Dzień dobry
Prosze mnie nie oceniac ale mam naprawde glupie pytanie
jestem mloda osoba mam 16 lat i mala wiedze na temat stosunkow...
jakie jest ryzyko ciazy jesli moj kolega byl w toalecie i sikal przy czym dotykal swojego czlonka i pozniej po tym jak wrocil z toalety to przypadkowo dotknelismy swoich dloni i w gescie "rozbawienia' zlapalismy sie mocniej za te rece smiejac sie on ma dziewczyne wiec to bylo po przyjacielsku
ale zaraz pozniej ja poszlam do lazienki bo poczulam jak cos ze mnie wyplywa w sensie z pochwy i miedzy kciukiem a palcem wskazujacym wyciagnelam ten sluz z przedsionka pochwy obawiam sie iz moglam przeniesc jakis plemnik do pochwy? to chyba brzmi niemozliwie ale mozecie mnie uspokoic jakos? przepraszam za glupie pytania zaraz pewnie bedziecie mnie wyzywac ze robie to dla zartow ale nie jest to prawda bo naprawde sie stresuje

reklama
Ciąża 100%

A tak w ogóle to się doedukuj co do stosunków bo stosunek to to nie był 🙄😆
przyznaje sie nigdy sie tym nie interesowalam jestem mloda i nigdy nie mialam chlopaka i miesiaczkuje jeszcze nieregularnie i martwie sie ze w jakis sposob moglo dojsc do tego ze na dloni mial plemnik i ja go sobie przenioslam do pochwy..

Weź się zapytam mamie czy siostrze. Porozmawiaj z kimś co to jest stosunek. W sumie wątpię że w tych czasach i dobie internetu w twoim wieku nic nie wiesz i pytasz o rzeczy, o które mogłaby pytać 12-latka...

wychowuja mnie dziadkowie glupio mi z nimi rozmawiac o takich rzeczach
a wyklucza pani ciaze w ten sposob jaki opisalam? plemnik nie mogl przezyc na dloni i nie mogl chyba przezyc otwierania drzwi od pokoju pozniej ich zamykania i otwierania drzwi do lazienki zamykania ich i zakluczania sie pozniej odpinalam guzik od jeansow odsuwalam rozporek i sciagalam spodnie i podnosilam deske toaletowa wiec chyba nie bylo mozliwosci zeby plemnik przezyl gdy dotykalam tyle miejsc?

Pomyśl logicznie... Sama sobie odpowiedziałaś na pytanie. TO NIE BYL STOSUNEK a do zapłodnienia właśnie taki jest potrzebny.

Ale skoro kolega tylko oddawał mocz to jakim cudem miały się tam znaleźć plemniki? One nie wychodzą razem z moczem. Do tego potrzebny jest wytrysk.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry