olka11135
Fanka BB :)
Poszukaj dobrze, najlepiej idź na akademię medyczną i porozmawiaj tam z mądrymi profesorami może co nieco uda im się rozjaśnić.
Czyli nie masz takich badań
Dokładnie tak myślałam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poszukaj dobrze, najlepiej idź na akademię medyczną i porozmawiaj tam z mądrymi profesorami może co nieco uda im się rozjaśnić.
ja też trochę poczytałam, jednak monitoringów nie było co miesiąc, a owulację występowały.Zacznijmy od tego, że koleżanka troszkę kłamie z tym drugim dzieckiem
I brakiem owulacji
Zobacz załącznik 1640610
Zobacz załącznik 1640611
Czyli nie masz takich badań
Dokładnie tak myślałam![]()
ja szukałam, ale nie mogę znaleźćOczywiście osobiście nie robiłam na ten temat na studiach wybrałam inny temat ale owszem czytałam takie badania i widziałam lubię poszerzać wiedzę o coś więcej niż Google. Poszukaj w końcu Tobie zależy żeby się przekonać mi natomiast kompletnie jesteś obojętna w tym temacie.
Za słabo się starasz.ja szukałam, ale nie mogę znaleźćskoro Ty znalazłaś, nie mogłabyś mi pomóc i podrzucić? widocznie coś źle szukam
a może takie badania nie istnieją?Za słabo się starasz.
Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.a może takie badania nie istnieją?
tak myślałam. Nigdy nie czytałaś żadnych badań na temat wpływu pozytywnego myślenia na zachodzenie w ciążę.Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.
a nie lepiej jak odpuści?Jak pisałam wyżej nie zależy mi na udowadnianiu czegokolwiek jeśli masz niedosyt i brak wiedzy na dany temat to szukaj, a na pewno znajdziesz.
masz rację. Nie wiem po prostu skąd ten opór w podaniu tych badań, Jakby ktoś mnie prosił o badania, które go interesują i bym wiedziała gdzie są to bym pomogła, a tu jest problem. No ciekawe dlaczego, ciekawe. Naprawdę z troski o mnie, żebym sama nauczyła się szukać interesujących mnie rzeczy?