• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy doszło do utraty ciąży?

Julcia5536

Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny, byłam ponad dwa tygodnie temu u ginekologa i był widoczny pęcherzyk ciążowy był to 4 tydzień i 6 dzień. W dzień spodziewanej miesiączki dolną część brzuszka trochę mi wybuliło, miałam cały czas mdłości, trudno mi się było dopiąć w spodnie w których dotychczas chodziłam. Teraz wypada mi 7 tydzień i 1 dzień i brzuch całkowicie mi zszedł, a spodnie które nosiłam przed ciążą są za duże, normalnie wciągam brzuch i mdłości już tak mi nie dokuczają. Dodam że ostatnio miałam straszny ból podbrzusza bo towarzyszy mi straszny stres, co prawda nie miałam krwawienia. Co o tym myślicie ?

reklama
Bez krwawienia nie mogło dojść do poronienia. Ciąża miałaby gdzieś wyparować w powietrze? ;) Może po prostu miałaś wzdęcie które zeszło i tyle.
Mi się pęcherzyk ciążowy wchlonal. W 4+6 pęcherzyk ciążowy w wielkości 4mm a 20.04 7+5 nie było już pęcherzyka widocznego na usg ciąża poza maciczna wykluczona. Lekarz pow że to jest uznawane jako wczesna strata ciąży krwawienie dostałam 2 czerwca br.

Mi się pęcherzyk ciążowy wchlonal. W 4+6 pęcherzyk ciążowy w wielkości 4mm a 20.04 7+5 nie było już pęcherzyka widocznego na usg ciąża poza maciczna wykluczona. Lekarz pow że to jest uznawane jako wczesna strata ciąży krwawienie dostałam 2 czerwca br.
Wow no to nie wiedziałam że pęcherzyk może się tak wchłonąć. W takim razie cofam ;)

Wow no to nie wiedziałam że pęcherzyk może się tak wchłonąć. W takim razie cofam ;)
Ja też nie wiedziałam. Myślałam że to się zdarza tylko przy podwójnej ciąży lub więcej a ja miałam jeden pęcherzyk ciążowy a po 3 tygodniach pęcherzyka nie było. A krwawienie dostałam dopiero mniej więcej po 6tygodniach. Obecnie mam 25dc i nie mam pojęcia ile ma trwać cykl bo ta moja ciąża była dodatkowo aż o 4tygodnie młodsza niż z OM.

Cześć dziewczyny, byłam ponad dwa tygodnie temu u ginekologa i był widoczny pęcherzyk ciążowy był to 4 tydzień i 6 dzień. W dzień spodziewanej miesiączki dolną część brzuszka trochę mi wybuliło, miałam cały czas mdłości, trudno mi się było dopiąć w spodnie w których dotychczas chodziłam. Teraz wypada mi 7 tydzień i 1 dzień i brzuch całkowicie mi zszedł, a spodnie które nosiłam przed ciążą są za duże, normalnie wciągam brzuch i mdłości już tak mi nie dokuczają. Dodam że ostatnio miałam straszny ból podbrzusza bo towarzyszy mi straszny stres, co prawda nie miałam krwawienia. Co o tym myślicie ?
Spokojnie czekaj do kolejnej wizyty. Najczęściej utrata ciąży następuje z krwawieniem. Mogłaś zwyczajnie schudnąć. Ja na początku strasznie schudłam do 52kg (z 58kg). Później sobie odbiłam i dziś mam +19kg i 35tc. Brzuch ciążowy był u mnie zauważalny dopiero gdzieś bw 6mc ciąży.

reklama
Bez krwawienia nie mogło dojść do poronienia. Ciąża miałaby gdzieś wyparować w powietrze? ;) Może po prostu miałaś wzdęcie które zeszło i tyle.
Ciąża może sie zatrzymać.U mnie płód obumarł a mi od razu przeszly mdłości i cycki przestały być opuchnięte więc ciąża nie wyparowała w powietrze tylko organizm dał znać,że coś jest nie tak.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry