reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

i ja sie witam.....:tak:

MamaGabi, a może ten kaszel jest tylko w jakichś określonych warunkach,może za suche powietrze.... zdrówka w kążdym bądź razie życzę małej..... i współczuje rachunku za telefon:shocked2:

Skrzat to intensywne dni przed tobą i przygotowania..... przyjemnego weekendu i świętowania.... :tak:

Kozaczino ja też pracuje oczywiście...... ale już bliżej niż dalej do weekendu :-)

reklama
Skrzat pochwal się co to za prezent, ja akurat zamówiłam u koleżanki komplet, ale u Twojej bardzo mnie interesują herbarciarki (czy jak to się nazywa) i chyba sobie sprawię na święta :)
Koza no właśnie rzadko się kłócimy, chyba że nabroję :D nakłóciliśmy się na początku związku, kiedy musieliśmy się dotrzeć, a teraz za bardzo nie ma o co ;) zdrówka dla Luli! i zazdroszczę wieczornego wyjścia, zwłaszcza że idziecie do Atmosfery, wiesz dlaczego prawda?? :D baw się dobrze i powodzenia z oglądaczami, niech się ktoś w końcu zdecyduje!
MamaGabi nie fajnie bardzo z tym rachunkiem, ja się podobnie naciełam w ikei, myślałam, że się łączę przez wifi a wyszło że jednak poszło z konta :/ zdrówka dla Gabi!

Witajcie! Ja dzisiaj miałam iść do kina, ale okazało się że kumpela z bb przyjechała służbowo z Warszawy, ale niestety musiała zmykać zanim przyszedł czas spotkania.. Szkoda, bo fajna okazja by się spotkać, ale tak to czasem w życiu bywa, plany się zmieniają.. teraz lecę sprzątać, bo przychodzi kumpel męża z pracy.. i jakiś obiad trzeba skombinować, a dzisiaj kompletnie nie mam pojęcia co zrobić... potem musimy jeszcze poćwiczyć kroki, bo wieczorem idziemy na kurs :) o właśnie, czy któraś z Was wie jak powinnam się ubrać?? w sensie czy na sportowo, adidasy, czy jednak obcasy skoro to towarzyski, w parach? mąż mówił, że ostatnio dziewczyny były i tak, i tak, a ja nie wiem jak mi będzie wygodniej, lepiej :) miłego dnia!

jedząc opakowanie mamby o smaku coli... Filek mówi "che jeszcze" na co odpowiadam już nie ma.... Filek biegnie do kuchni.... po czym krzyczy :mama!!!znalazlem! jest mamba mamy co jeść" :eek:

Tygrynka udostepnie na FB Ani dzieła ale puki nie dam zet cichosza:D:D

Dziewczyny a tak w ramach prośby jeśli macie fb oddajcie proszę głos na moją przyjaciółkę:) Wystaczy polubić i zagłosować (mozecie na wszystkie 3 jej przedmioty) Z góry dzieki, Ania jest już w 1 dziesiątce:D:D

to jej prośba:
"No to stało się , moje prace są w konkursie Trendy Art - bardzo proszę wszystkich znajomych o głosowanie na moje prace. Każdy może głosować na wiele rzeczy ale na daną rzecz tylko jeden raz. Szukajcie moich rzeczy pod "Wytwórnia Rzeczy Miłych" - są tam 3 prace - dwa anioły i komplet biżuterii. Każdy Wasz głos przybliża mnie do zwycięstwa
blank.gif
. Bardzo proszę o Waszą pomoc !!! https://apps.facebook.com/trendy-art/?fb_source=canvas_bkmk_top

TRENDY ART 2011 - Wybierz rękodzieło artystyczne roku!
apps.facebook.comZagłosuj na prace, które Ci się najbardziej podobają. W konkursie udział biorą prace wystawców VIII edycji Festiwalu Sztuki i Pzedmiotów Artystycznych 2011"

I dziewczyny jak któras udziela się na innych wątkach to jakby mogła to też byłaby fajnie jakby wkleiła:)

hej kochane ja tu ostatnio rzadko wpadam ale wiecie ze praca, praca praca. na Fb mi bardziej po drodze ale czasem tu tez musze napisac cos :)

U nas super, dzionekk mily minal Jula zasnela pierwszy raz przed 17 wiec da mi popalic w nocy ;p
Ja bylam sie wydepilowac dzis u naszej Ajentki :) Dziekuje kochana za kompleksowy zabieg ;p

I dziekuje za wczorajsze odwiedzinki- Lilou i Ajentka ;*
Tygrynka nastepnym razem nie dam Ci sie wykrecac. ;)
I sorka ze juz nie odpisalam na smska ale tel mi sie zawiesil, a potem sie pochlonelam w rozmowie z dziewczynami;p Wybaczysz?

Jutro znowu w pracy jestem. Narazie uciekam na herbatke, i czekam na mezczyzne mojego ;)

Witam sie wczoraj nie pisalam bo nie mialam sily po 2 robotach na kompa wiec dzisiaj nadrabiam jeszcze maly mi sie budzil co 2 h bo tatus dal mu mleka 90ml na takiego chlopa i mialam jazdy bo dzicko chcialo jesc. Babcia pomogla wziela malego i moglam chociaz 4 h pospac. Zatoki mnie tak bola że masakara jutro ide do lekarza i pewnie dostane l4 ale nie moge isc duzej niz do pt bo na oddziale nie ma obasdy bo wiekszasc nowych pań pochorowała się i ludzi do pracy nie ma a dzieci dużo teraz (pewnie wszystkie wyzdrowiały i dlatego chodza;-)) Wiec sie dowiedzialam ze prawdopodobnie zostane na oddziale maluszków takich jak mój bartek i wcale mi się to nie podoba ale rozmawialam z kierowniczką i mam nadzieje że zmieni zdanie (wole ze starszymi bo małego to mam w domu)

Załatwiłam co miałam załatwić w biurze prawniczym teraz musze jeszcze pozbierac troche dokumentów i mam nadzieje że uda się to szybko załatwić to będziemy mogli coś dalej działać.

Dziasja Bartuś jak zasnął babci o 15:30 to spał do 18 i potem marunda mu sie wlaczyła a jak tylko wszedl do łazienki i zobaczył wanne i przewijak to już mu sie buziok roześmiał wiec dzisiaj zasnął mi dopiero o 20:30 jak zawsze zasypia o 19 wiec zobaczymy jak długo pośpi (może całą noc? nadzieja matką głupich:-()

Poczytam sobie was a potem odpisze każdemu co i jak

Skrzat napisz mi coś o tej naziemnej tv

cześć dziewczyny!

Padam na twarz dziś, od 8 miałam dziś kumpelę z córeczką, i później jeszcze przyszła szwagierka z synkiem, i jeszcze jedna kumpela. Staś coś nie spokojny, chyba ząbki:-(czy mogę dać panadol?mimo że nie ma gorączki?

P mi teraz pojechał do apteki pharm po błyszczyk loreala (dostałam w gratisie przy zakupie tuszu, tylko nie mieli) i po atropinę dla Stasia (przed wizytą u okulistki) i się wkurzyłam bo oni to tylko robią w jednej aptece:wściekła/y:i to nie zawsze:wściekła/y:no i skąd ja to wyczasnę? a wizyta w pon:/

Karola zrobiłam twoje ciasto:-)pychotka! dziękujemy za gościnę;-)

skrzat kurde nie mogę głosować, nie chce mi się otworzyć . nie mam jakiś ciasteczek czy coś:/

mamaGabi o kurde:-(a bardzo duży rachunek? mój tata kupił sobie jakiegoś wypasionego tel, i nie wiedział że ma cały czas net włączony i też masakryczny rachunek. a na takie coś wydać kasy to szkoda:( my jak P był w zeszłym roku w Szwajcarii to też przegieliśmy:/

kozaczino trzymam kciuki za oglądaczy!

Idę jeść pizze, P przywiózł z pizzy hut;-)

mamagabi idz do lekarza z Gabi kaszel to nie przelewki, wow nie łądnie z tym rachunkiem a patrzyłaś co masz na umowie z operatorem?

JArzebinka wszystkiego najlepszego !!!!!

Lilou ja kupuje mojemu
GARNUSZEK KLOCUSZEK ŚPIEWA TAŃCZY ŚWIECI GRA ATEST (1887926134) - Aukcje internetowe Allegro
TELEFON INTERAKTYWNY TELEFONIK ŚWIECI GRA JEŹDZI (1889900644) - Aukcje internetowe Allegro
Duze puzzle z pianki Mata GRUBA PIANKA DYWAN 36sz (1889901332) - Aukcje internetowe Allegro
DUŻA KOLEJKA ciuchcia JEŹDZI SWIECI lokomotywa (1903223995) - Aukcje internetowe Allegro
mam nadzieje ze mu sie spodoba:)

kup stasiowi bobodent ( na mojego działo) lub dentinox (to stosujemy u dzieci) i można odrazu po wmasowaniu podac butelke z piciem czy jedzeniem nie trzeba odczekiwac. Smarując mu dziąsła masuj mu.

Tygrynka ty to masz fajnie z tym m:)

Dzieki za miłe zaproszenie :)

Ostatnia edycja:
Hej my wróciliśmy od teściów, Basia śpi ladnie a ja w sumie bym musiała się zabrać za sprzątanie! Babcia dała kase na prezent dla Basi po choinkę i myślę czy kolejne Lego czy może coś innego:p Co polecacie dla starszych dzieci? Ale takie twórcze jakieś...bo na ciastolinę chyba jeszcze jest za młoda:p Tygryś widzialam te twoje kulki na Fb ale basia ma żyrafę z fisher prica (notabene fajna zabawka) ale to ja teraz zajmuje na krótko:p Bo na kuchnie chyba jeszcze trochę Basia za mała, Guziczku czym twoja Zosia się bawi?
Lilou a dla Stasia jeszcze tak myslę ze reklamują ta zabawkę z Fisher samochodzik sterowany grzechotką:) ale jak dla mnie odkrywczy domek rządzi:p
An z tymi puzzlami to uważaj, często są opinie że one szkodliwymi substanacjami barwione, przynajmniej tak mi kilka osób mówiło! Co do tv to my mamy zwykła taka antenę (najprostszą jak kiedyś były i w sumie są nadal) na dachu i ona ściąga ze śremu bo tam stacja nadawcza darmowe programy a teraz już nadają nie tylko w jakości analogowej ale i cyfrowej więc obraz na naszym tv bardzo ładny czasem lepszy niż u innych z cyfrówki:p
MamaGabi no z telefonem nie fajnie, nam też wysoki rpzyszedł rachunek muszę właśnie sprawdzić co i jak na bilingu, a w ogóle kończą nam się umowy i chyba zmienimy sieć, tylko że w Playu dużo minut a telefony droższe, a w Orange mają teraz badziewne te abonamenty ze zwierzakami:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry