reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

EEe Skrzat jakie kulki?? bo myślę i myślę i nie wiem jakie? z fp mamy szczeniaczka-uczniaczka, jakieś klocki, garnuszek, ślimaka i wszystko na razie w kącie stoi :D aaa a może Ci chodzi o kulodrom?? takie pobudowane z klocków trasy co się kulkę puszcza? mi się to podoba i wiem, że Sebę by zajęło, ale trochę się boję o tą małą kulkę, że mogłaby przypadkiem w buzi wylądować :/ a czemu nie chcesz kuchni? myślę, że Basi by się spodobało :) wszystkie znajome dziewczynki (plus Marcelek ;)) w wieku od 10mies do 4 lat co i rusz grzebią coś w swoich kuchenkach :) o tych puzzlach też słyszałam, na razie mamy schowane, używam tylko na podłodze na balkonie, żeby tak zimno młodemu nie było, nie do końca wierzę, że to może aż tak źle działać, ale jednak nie chcę tego na Sebie sprawdzać ;)

Karolka no jasne że wybaczę :p albo nie... wybaczę jak też dostanę pyszne ciasto!! a co to za ciasto w ogóle?? dawaj przepis!!
An fajnie że załatwiłaś swoje sprawy! i zdrówka życzę!
Lilou i jak Staś? ja bym się wstrzymała z lekami, raczej jestem przeciwna faszerowania maluchów przy byle okazji czopkami, itp ;) ale maści czy granulki na ząbki jak najbardziej tak! ze swojej strony polecam granulki homeopatyczne Chamomile i maść Dentinox, powodzenia :D
Jarzębinka wszystkiego najlepszego!!
Ania23 wyłaź z krzaków :p bo przyjdę po Ciebie :p

wróciłam z kursu, o matko, jaka jestem wymęczona! 90min hasania do "raz dwa trzy" "chasse" "czaczacza" itp :D ale fajnie było! tylko na drugi raz nie mogę iść bez wody i na głodnego (jadłam o 14 a kurs był na 20:30 :/), bo w połowie to mnie skręcało z głodu! ale polecam bardzo, bolą mnie plecy (cały czas prosto, w domu mamy trenowac z książką na głowie :D) i nogi, ale fajnie tak było z mężem się znaleźć w innej sytuacji :D w ogóle było nas mnóstwo, 12 par! fajni ludzie :) prowadząca też sympatyczna, zasmuciła się że dzisiaj bez partnera będzie :p a ja się dowiedziałam, że mam iść na jakąś salsę czy sambę, bo czuję muzykę całym ciałem, a towarzyskie trzeba raczej sztywno, że dół pracuje, a nie całe ciało tańczy :D tak więc, zmęczona ale zadowolona, zapisujemy się z mężem na kolejny kurs, bo tutaj tylko 4 lekcje nam zostały, mamy opanowane kroki do walca i czaczy, teraz zaczniemy sambę :)))

reklama
Tygrynka to żeście pochasali fajnie:D
A ja wysprzatałam cały dół, ale mycie podłog ominęłam szerokim łukiemP Ide chyba w kimono i poczytać:-Dalbo wezmę się za łazienkę pukim w transie:p

Skrzat jakie hasanie, to mordęga była :p weź kij od miotły to będziesz wiedziała jak się z moim mężem tańczy :p plus dodaj do tego kilka odruchów z judo (chęć przerzucenia przez biodro czy rzutu na matę :D), wyższy wzrost, dłuższe ręce i nogi oraz więcej siły i wypisz wymaluj moja praca dzisiaj :D ale muszę mu przyznać że naprawdę bardzo się stara i walczy z tym żeby trochę bardziej miękko tańczyć! to się dobraliśmy - ja za miękka on za twardy :D
i napisz mi o tych kulkach bo mnie zaciekawiłaś! i miałaś udostępnić prezent na fb!

Dzien dobry.

wczoraj juz o 21 poszlismy spac cala trojka....:-):-) Gaba cala nocke mi znowu przespala:-):-) ale cos bidulka kicha,prycha i ciagle mi na rekach wisi, no i ten kaszelek....

no rachunek to 500 zl:(:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jeszcze nie mam faktury wystawionej ale jak bedzie to sobie sprawdze.... no i ja wlasnie tez mam z tych "wypasionych" tel.

Tygrynka fajnie ze na kursie sie podoba:)
Skrzat wow jaki power do sprzatania ja ostatnio mam l;enia:)

uciekam bo mnie dziec ciagnie zeby bawqic sie z nia

witam

Tygrynka, może z lekcji na lekcję będzie lepiej, a jak na weselisku zatańczycie to goście aż buzie z wrażenia pootwierają.... :tak:

An zdrówka, i oby przeszło , bo jak faktycznie musisz wracać do pracy to dobrze by było abyś zdrowa wróciła do dzieciaczków,:tak: a zresztą ileż można się męczyć....zdrówka.....

Skrzat czyli przygotowania pełna parą.... ja zabiorę się za porządki dopiero w piatek ,wczesnie j i tak nie ma sensu bo do soboty efektu nie będzie.... :tak:

Witam dziewczynki :)
Jarzębinka no mam nadzieję, dzisiaj mnie plecy bolą, dawno tyle prosta nie chodziłam :p a na pierwszy taniec chcieliśmy jakiś taki śmieszny, ale teraz myślę, że jak ładnie odtańczymy mieszankę paru klasycznych tańców (walc, czacza, samba i co tam jeszcze... aaa sprawdziłam! jeszcze czeka na jive i tango :))) to też będzie super, a wygłupy zostawimy na północ ;)
MamaGabi o matko co za rachunek!!! auć :/

u nas jak zwykle zmiana planów :D miałam na spokojnie wysprzątać chałupkę, bo mąż miał z młodym lecieć pozałatwiać swoje sprawy i potem do teściów na obiad, ale że dostałam super cynk i jest mała zmiana planów :p szkoda że obiad u teściów pozostaje niezmieniony ;) miłego dnia!

Ja sie witam byłam u lekarza i musze chodzic w masce po chacie zeby nikogo nie zarazic buziaka nie moge dac malemu jak juz tylko w stopke :( pobuszowałam po necie i ide sie polozyc mama uśpiła malego pa wlece wieczorem jak wstane z łóżka

Witam!

Synek mój śpi a ja zaraz uciekam do pracy.Zaliczyliśmy już spacerek i karmiliśmy gołąbki.;-)
Tygrynka Super są takie lekcje tańca,my też chodziliśmy przed ślubem ale M pracuje na trzy zmiany, ze mną też wiesz jak jest więc trudno nam było przychodzić na każdą lekcję i w końcu odpuściliśmy.Ale naprawdę super sprawa.Fajnie można się rozerwać.Powodzenia na dalszych zajęciach.
An odnośnie tych zabawek co pokazałaś,nie wiem czy sprawdzałaś wymiary tego telefoniku.My mamy taki sam i jak zamawiałyśmy z kumpelą to zupełnie nie zwróciłyśmy uwagi na wymiary a on jest taki malutki,nie taki jak zazwyczaj standardowe zabawki tego typu.Fajne ma melodyjki,choć nasz już prawie nie gra bo po roku użytkowania jest w lekkiej rozsypce:-DCo do puzzli też czytałam że niby zawierają jakieś związki rakotwórcze,przeczytałam już po zakupieniu swoich,ostatecznie nie wyrzuciłam ale wywiozłam na działkę żeby miał pod dupkę jak się bawi na podłodze;-)A z tymi związkami to jest podobno tak że wiadomo że dziecko może dotykać,bawić się itp. tylko żeby nie brały do buzi i nie odgryzły bo wtedy może być szkodliwe:tak:.No i zdrówka kochana.
MamaGabi O matko co za rachunek co najmniej jakbyś za granicą była.Współczuję.My mamy w playu w taryfie biznes i za dwa numery płacimy ok.180zł w sumie w tym internet bez ograniczeń.

Miłego popołudnia,uciekam.

reklama
nie wiem co sie dzieje ale moj bartus tak marudzi caly dzien ze masakara chyba ktos mi dziecko podmienil nic nie chce nic mu sie nie podoba wykompalam zasnal i spal 30min teraz znowu marudzi co sie z nim dzieje nakarmiony napity nie mam pojecia co sie dzieje ide si polozyc kolo niego (lekarka powiedziala ze musze w masce chirurgicznej chodzic po chacie)

czy jest cos takiego jak bunt 6 miesieczniaka ? bo chyba bartek to przechodzi

Ostatnia edycja:
Do góry