reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

ulala Koza ale fajny wieczór Ci się szykuje :) i miałaś iść do lekarza już tydzień temu babo!!
MamaGabi i jak po lekarzu? co powiedział? Gabi nadal kaszle? zdrówka! ja też uwielbiam tańczyć ze swoim mężem, ale akurat nie takie tańca :D obydwoje musimy się tego nauczyć :)
Skrzat jeszcze raz sto lat dla Zet i udanych imprez! prezent super, na pewno Zet bardzo zadowolony :)

reklama
dobry wieczór:):-)

a wiec tak.. Gaba osłuchowo czysta a ten kaszel to jakas drobna infekcja wiec daje jej mukosolwan, wit c i tamtum verde. i wsi.... ogoleni myslam ze bedzie sie bala badania bo myslalm ze jeszcze pamieta szpital ale nasza pani doktor nad wyraz duza cierpliwosica sie wyakzal dzisiaj ,dala Gabie poogladac najpierw stetoskop potem dala sie osluchac i zajrzec sobie w gardlo...wiec bez lez i histeri bylo:)

a my z m przed tv ,ale nic nie ma,tzn znalazlabym cos sobie ciekawego do obejrzenia ale moj m jakies "*****" oglada

Koza zdrowka dla ciebie i dla Luli i idz od lekarza...

no nic uciekam moze pojde wczesniej spac.

An zrobione!
MamaGabi i dobrze że dobrze :)

A ja jestem taka dumna z mojego synka - spokojnie dał się dzisiaj ogolić maszynką i zasnął o 20!! W końcu wygląda jak chłopiec i w końcu zasnął o normalnej porze :D co prawda był bez drzemki, a więc trochę płakał ze zmęczenia przed zaśnięciem, ale wstał dzisiaj o 10, więc go przeciągnęłam, jutro pewnie obudzi się wcześniej to i drzemka będzie wcześniej :) a my mamy cały wieczór tylko dla siebie, tak jak powinno być :D idę bo mężulo zrobił sałatkę krabową i mamy winko, ale jakieś paskudnie mocne, pijemy z colą bo inaczej się nie da :D dobrej nocki!

Hej!

Tygrynka Brawo!!! No to teraz powinno Wam się wszystko unormować:tak:U nas Marcelo też padł o 20 ale uwaga wstał o 7:20 i był cały dzień bez drzemki,nie dał się położyć choć nigdy nie mamy z tym problemu ale niestety przypałętał mu się dość dokuczliwy katar i myślę że to było przyczyną trudności w zaśnięciu w ciągu dnia.Mimo wszystko o dziwo miał super humorek.Jutro odwiedziny i obiadek u teściów a popołudnie i wieczór w trójeczkę.Uwielbiam weekendy.:-)
Skrzat Udanej imprezki! Prezent widać idealnie trafiony.No i oczywiście wszystkiego najlepszego dla Twojego M.Co do ponczu miałam kiedyś super przepis od kumpeli i mi gdzieś zaginął ale zobaczę się z nią nie długo to najwyżej wpiszę w odpowiednim wątku na przyszłość:-D
Koza Ty pewnie w trakcie relaksu:-DPrzyjemności!

Spokojnej nocki życzę.

Dzięki Ajentka, w ogóle dziękuję Ci i Lilou bardzo za kopniaka wychowawczego :))) I Tobie Rikapa za dzisiejszą rozmowę, naprawdę otworzyłaś mi oczy :)))

komuś jeszcze podziękować??? :D

Ajentka zdrówka dla Marcelka, nieźle wytrzymał dzisiaj! miłego weekendu, a może wpadniecie swoją trójeczką do naszej trójeczki w niedzielę?? :D

Hej!

U nas też katar:-(Staś nie może spać(leży w łóżeczku i bawi się karuzelką) biedny nie wie o co chodzi :no:, bo chce zasnąć a nie może:/

Tygrynka super!!! oby tak dalej;-)

ajentka zdrówka dla Marcelka!!!

mamaGabi dobrze że nic gorszego Gabusi!

skrzat najlepsze życzenia dla Zet!

Lilou zdrówka dla Stasia!!

Tygrynka mi mozesz podziękować:p dzień bez drzemki pomaga w lepszym zasypianiu wieczorem, dzieki wyeliminowaniu drzemki Filek tez zacząl chodzic spac o normalnej porze:) i jesli dobrze pamiętam miał 2latka.

dobra mykam, milego dnia!!!:-)

Hello:)
Na początku Zet bardzo dziękuje Wam za życzenia:) Przekazałm wszystkie:)

A ja się witam na lekkim kacyku:p Wczoraj wieczorek barszo miły, najpierw obiade w restauracji, potem kino a na końcu ze znajomymi w pubie na koncercie! Fahnie, było jak nic:D wróciliśmy o 2 do domu:) Dzisiaj goście, więc zaraz uciekam do kuchni czekają mnie 3 sałatki (wszytkie z nowych przepisów wiec jak bedzie klapa to o głodnych pyskach), 2 placki, 120 kanapeczek, koreczki:) he he ale dom wysprzątany więc to mi dzisiaj odpada, zet w domu więc z Basią się zajmie! No i poncz znalazlam taki przepis, składniki nabyłam i będę dziergać http://www.palcelizac.pl/przepis/123/poncz/kom/
Co do snu to Basia za dnia śpi około 12 z 1,5-2h, a potem koło 20-20:30 zasypia i do 8 śpi, nawet zmianę czasu już zaakceptowała!

kurde usunęło mi odpowiedzi do Was...no to piszę raz jeszcze!
Tygrynka super że sebus taki grzeczny, a wy mieliście rmantyczny wieczorek:) Pochwal się jakie rady dostałas od dziewczyn:)
MamaGabi to zdrówka dla gabuni, ale dobrze że czysto na oskrzelach!
Kozaczino kaszel teraz potrafi być upierdliwy, ale do lekarza sie przejdz!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Tygrynka mi mozesz podziękować:p dzień bez drzemki pomaga w lepszym zasypianiu wieczorem, dzieki wyeliminowaniu drzemki Filek tez zacząl chodzic spac o normalnej porze:) i jesli dobrze pamiętam miał 2latka.

dzięęęęękuuuuuujęęęę :-D o widzisz, czyli chyba podobnie u nas będzie jak z Filipkiem :tak: a co u niego w ogóle?? zdrowy? jak w przedszkolu?

Skrzat ale super wieczór, pewnie Zet bardzo zadowolony z urodzin??:tak: a gdzie jest ta Czeska Hospoda? a w kinie na czym byliście? i koniecznie daj znać jak wyszedł poncz, to skopiuję :-D powodzenia z sałatkami, i tak Ci wyjdą i goście będą zachwyceni :-p

młody ogląda bajkę więc się rzucę spać bo kładłam się po 3, a Seba o3:30 stwierdził, że się wyspał :baffled: zasnęliśmy o 6:confused: ja nie wiem jak się nazywam, ale pytałam Seby to powiedział "j.eba" więc on się chyba wyspał skoro wie jak się nazywa :-p musiałam tak napisać bo inaczej mi bb kropkuję że klnę :-D Dzisiaj zapowiada się spokojny dzień, trochę odpoczniemy po intensywnym tygodniu.. miłego dnia dziewczynki!

Do góry