reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ankha witaj:):-) i tez mamy jedna mamuske z rataj:)

Skrzat no co ty? masakra.... i tez tak mocno jak Gaba ma? no u nas to nie bylo na glutaminan tylko niewiadomo na co... a skad ona wie ze to akurat na to? robili jakies testy czy po wywiadzie lekarskim stwierdzili??? no nic zycz jej ode mnie zdrowka i oby nie musiala do szpitala isc....aha i przekaz jej prosze ze jezeli bedzie jej na twarz wchodzilo to niech na IP jedzie.

a my bylismy w tesco bo tam punkt play i mialam do odbioru tego smartfona do testowania i oczywisice nie bylo dla mnei wiec chrzanie i nie odbieram juz wogole..przy okzaji szybkie male zakupy zrobilismy. w marketach czuc juz swieta chociaz jeszcze miesiac zostal.....

milego wieczoru kochane.

reklama
Tygrynko mozecie isc beze mnie tez:-p Wcale bym sie nie obrazila, bo mi ciezko z dzieckiem i psem sie wytelepac z domu, ale jakos daje rade:tak:
Pochwale Wam sie, ze Karolina wcina juz zupke:-)

aa jak się nie boisz, że Ci psa porwiemy to dawaj dawaj :D tylko czy ona pójdzie chętnie z nami?? brawa dla Karolinki, rośnie nam dziewczynka :)

dzięki dziewczyny za dzisiejszy wieczór, normalnie robimy wszędzie szał gdzie wchodzimy :D i wybacz Koza byłam w domu 24:15 ale akademicki kwadrans się nie liczy?? :p

moi panowie zasnęli sami ok 22, podobno młody tylko dwa razy zapytał gdzie jest mama ale ani mnie nie szukal, ani za mną nie płakał buuuuu :D

dobrej nocki!!

i ja się witam o poranku...
Skrzat, gościu nie dojechał na Twój przystanek bo wysiadł na moim :no: podczepiłam sie do innychi razem doszliśmy,na szczęście szli w moim kierunku, a gościu juz zniknął pod Chata Polska.... :szok:M i tak jak spojrzał na zegarek, stwierdził, że wracam co raz poźniej, więc następnym razem da mi na taksówkę....:tak:

i ja dziękuję za wspólnie spędzony wieczór i super, ze było nas tak dużo..... do zobaczenia za miesiąc.....tym razem idziemy na słodkości świąteczne, na piernika???? :tak:

Dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie.
Czy dobrze rozumiem że razem wychodzicie w miasto ??
A można będzie się w przyszłym miesiącu dołączyć ??

Witam :)

ankha ja równiez z rataj jestem:tak: spotykamy sie z dziećmi, a wieczorkami same :) takze zapraszamy :)

jarzebinka
co za przygody miałyście? :eek:

dzieki dziewczyny za wczorajsze spotkanie :) :tak:

Ostatnia edycja:
Dzień dobry!

Ale się dziś wyspałam :-)i dla odmiany nie spałam do 12:-p dziś przychodzą kupele urodzinowe, muszę smakołyki przygotować, posprzątać, więc trochę roboty jest.

Dzięki za spotkanko , jak zwykle super:-) do której siedziałyście? Ja jak wróciłam Staś był w dobrym humorze, ale nie mógł usnąć do 12. za to spał prawie do 9:-)

ankha witamy:-)

hej
musze Was podczytac czasem bo potem nie wiem o co kamon:-D

Lilou ja z Karolcia do chwile po 23 byłysmy. Generalnie laseczki w knajpie same były:-D

Widziałysmy jak bardzo cięzko bylo Ci się z nami rozstać:-D

Tygrynko wlasnie tego czy moja psina bedzie chciala z Wami isc na spacer nie wiem, ale poki nie sprawdzimy to sie nie dowiemy:-) Jakby co oferta wazna do piatku bo weekend maz ma wolne to pewnie nas nie bedzie:)

A gdzie wczoraj bylyscie??

Marciaa no baaaardzo :-D już się nie mogę doczekać bb opłatka :-) i na sushi jeszcze można by się było wybrać;-)

Ania w Fenixie byłyśmy:-)

reklama
Do góry