reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
cisza straszna :)
a zamierzalam Cie Beatko pocieszac wczoraj, ze niektore dzieci wczesniej, inne pozniej zaczynaja chodzic, ale widze ze juz nie musze tego pisac :)
Gratulacje dla Mateuszka :)

Nooooo, Beatka gratulacje dla małego.

Mój już od 10 miesiąca chodzi a teraz biega. Dzieci bawią się już w ganianego po domu... a ja musze tylko zbierać zabawki spod nóg małego aby nie wywalił się...

A my niedługo znowu przeprowadzka...

czesc :)

odzywam sie wreszcie,bo nastroj mam lepszy nieco.Jakas dolina mnie ostatnio dopadla,normalnie czulam po kosciach,ze cos sie wydarzy i sie wydarzylo <niestety>,staram sie myslec pozytywnie,no ale zycie pokaze co dalej.Szkoda gadac/pisac normalnie.Przez jakis czas nie zagladalam nawet do netu,potem wyjechalam na troche z domu,bo myslalam ,ze dostane na leb.Dobrze,ze mezus i Zuzka potrafia mnie rozsmieszyc :)

Ja sie czuje dobrze,choc ostatnio jest mi jakos ciezko(wagowo lekka jestem jak na ciaze, a czuje sie jak babciapo przejsciach ;D) ,czas leci jak oszalaly,do porodu coraz blizej,dzidzia ma sie dobrze,jutro wizyta u gina.

Beatka - ja rowniez przylaczam sie do gratulacji :)
Slowiczku - wczoraj chwilke rozmawilaysmy na gg i nic mi nie mowilas o przeprowadzce !!!Zaraz Cie dorwe w sieci ;) i wypytam o wszystko.

Pozdrawiam

Dziękuję dziewczyny za gratki ;D
Szczerze mówiac już sie kiedyś zaczęlam zastanawiać czy aby z tym moim Smerfem wszystko ok ale najwyraźniej potrzebował troszkę więcej czasu by ruszyć z miejsca.
Katka - mam nadzieję, ze się Wam wszystko ładnie, pieknie ułoży, złych wydarzeń nie będzie i doliny Cię opuszczą. Teraz musisz być happy babka dla Zuzy i drugiego krasnoludka ;) No i czekam na wieści po wizycie u gina.

Cześć poznanianki, co tu za zastój???

Mój Łukaszek wczoraj skończył roczek. Jestem z niego taka dumna i szczęśliwa, że hej!!!
A to mój roczniaczek:
;D
beztytuugt8.jpg

A teraz zła wiadomość.
Katka jest w szpitalu i zostaje tam do rozwiązania.  :( :( :( :( :( :(

no rzeczywiscie zastoj...hmm a moze by tak sie dziewczyny spotkac co?? niech sie tatusiowie zajma dzieciaczkami a my zrobimy wypd na stary?? czekam na zgloszenia ja jestem chtna ;D ;)

SłOWICZEK PRZECIEż tY SIę DOPIERO NACH POZNAń SPROWADZIłąś???
KATKA SILNA BABKA Z CIEBIE JEST,WIęC DASZ RADę...Z MOIMI DZIEWCZYNAMI TRZYMAMY KCIUKI ABY ALLES POSZłO OKI...

reklama
Do góry