reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
jeszcze pewnie nie jedno wypłynie na wierzch :-D

no pranie wywiesiłam.. więc pora do łóżeczka..

tylko kurde przykro mi, że M. wgl nie odezwał się.. trochę mu pocisnęłam, ale wkurzyłam się..
to wszystko się tak komplikuje.. no nic.. zmykam.. dobranoc Kochane moje :-)

No czytam, ale jakoś czasem jednym okiem bo za duzo tego:p Stowarzuszenie ETE ;p o ochronie srodowiska;P a na-tuska wiem ze na 10 ale czy ona idzie w ogole...:p

aaa to nie wiem czy w ogóle idzie, ale chyba tak, bo cieszyła się, że dzieciaki nie zarażają ;)
Brzoskwinka szkoda, że znowu coś :( związek to jest jednak ciągła sinusoida...
ja też zmykam, znalazłam parę fajnych stronek dla dzieciaków i chcę je przejrzeć, jak będą faktycznie super, to się podzielę :)
dobrej nocki wszystkim!

witam z rana :-)

zaprowadziłam Ritkę od rana do lekarza, pani doktor powiedziała że wsio oki no i obok lekarza jest przedszkole więc mała poszła na chwilkę na balik :-)

Hej Mamusie!
Rikapa no takie wiadomości pozytywne od rana to ja chce czytać codziennie! Ciesze sie że z Małą wsio ok.
b020.gif

Sprawe mam dziewczyny moje kochane. Dajcie mi namiary na dobrego gościa od naprawy kompów bo mi coś strzeliło w wentylatorze w lapku i chodzi jak stary traktor. Wietrzyć wietrzy więc o procesor sie nie boje ale jest w pień głośny. Najlepiej jakby mi do chaty przyjechał i to naprawił.

reklama
dzien dobry :)

Skrzat ja niestety nie pomoge :/

Rikapa super ze malas zdrowa, a moze wezmiesz ja w sobote??

my sprzatamy bo po poludniu moja mama przyjezdza jupi :D

Do góry