reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

dobranoc dziewczyny, Rikapa kuruj się!

ściągnęłam sobie katalog, ale cholerka za świąteczny zapłaciłam 140zł i teraz w zasadzie nic nie potrzebuję :p ale strasznie podobają mi się paletki cieni ze str 28... mimo że mam całą gamę z Sephory :D

Tygrynka Ty mowisz o paletce 8 cieni ? to tak ok.27zł by wyszło po zniżce.

edit. Ilonka spoko. :-)

reklama
i 8 i 6 :D a najlepiej obydwie :D kurde nie kuś kobieto... namawiasz mnie do złego :p
faktycznie Alice nie ma, ale sporo nowości.. i widzę fajne balsamy... bo przyznaję się bez bicia że często kupuję balsam tylko dlatego że ma fajne opakowanie :D tylko nie mówcie mojemu mężowi :p ale w sumie wczoraj zrobił mi szklane półki w łazience.. bym miała pasujące do łazienki kosemtyki hehehe

dziewczyny mam "Twoje dziecko" w pdf, jak któraś chce poczytać to niech da maila :)

w ofercie tylko dla konsultantek są świetne cienie po 15zł - 4 kolory. coś na wzór tych ze str 28 na górze.

no balsamy są ekstra. 169, 170 są świetne owocowe.. ale gratka cenowa to dopiero jest na 78-79 :-)
ja osobiscie mam ten jogurtowy truskawka za 7,90 teraz pora na mango :-)

Ostatnia edycja:
no właśnie mi sie podobają ten fioletowy coś tam bliss z 79str :D bo jogurtowe miałam i mi nie podeszły, tak jak galaretki co kiedyś były.. widać nie mogę mieszać jedzenia z kosmetykami :D lubię jeszcze serię SPA.. i świetne wieczorowe torebeczki!

z tego bliss to miałam perfum bardzo mi sie podobal... teraz na traselle sie przerzuciłam i little black dress...

wgl avon to wielka masakra.. za duzo maja promocji i fajnych rzeczy i chcialoby się miec tego tyle.. :D

Ilonka Tripa jeszcze nie mam, ale niebawem będę mieć, a jaki masz ten pałąk? Miałaś tripa?
Brzoskwinko chętne przejrzę katalog, może coś mi wpadnie w oko, dawno już nic z Avonu nie miałam, od studiów jakoś konsultantki sie pokonczyly, bo zawsze na wykladach sie wybieralo:p
Kozaczino zdrówka dla Malej, oby jutro u laryngologa ok!
Na-tuska
dobrze ze dzieciaczki lepiej kuruj je ladnie! Idziesz w sobotę?
Ja w sobotę na obie godziny jestem zapisana ale nie wiem czy dotrę, na 12 mam spotkanie w Palmiarni noworoczne towarzystwa w ktorym dzialam i wypada się pojawić, ech ze sie zdublowalo...chyba ze na ta 10, ale samej to mi sie nie chce!
my obejrzelismy filmik Bracia, dobry:)

Skrzat a w jakim stowarzyszeniu Ty się udzielasz? katalog do rączki chcesz, czy w wersji elektronicznej? jak coś to na chomiku jest i do niedzieli daj znać, jeśli coś by Cię zainteresowało :-)

a ja czekam aż pralka skończy wirowac i w koncu powiesze pranie i ide spac.. wiec jeszcze chwilę Was pomęczę :D

a szczerze powiedziawszy nie są jakiejś super jakości ale i tak chce się je mieć :D ale balsamy, żele i tusze - super!
wiesz co.. ja w avon bawię się już kilkanaście lat.. bo wpierw mama była konsultantką a teraz ja, więc już trochę się poznałam na tych ich sztuczkach i wiem co dobre, a co lepiej unikać..

reklama
to się z nami dziel tymi wiadomościami :D albo jak będę chciała coś zamówić nie teges to głośno krzycz :D

ja byłam kiedyś konsultantką ale od 5 lat żerowałam na kumpeli :D

no ładnie, najpierw Rikapa, a teraz wyszło,że Skrzat nas nie czyta :p gdzieś dzisiaj Ci pisałam że Natuśka idzie na 10 i pytałam co to za stowarzyszenie :p

Do góry