reklama
skrzat910
żyje dla nowego życia
No trudno! Musze kogoś zawołać bo mnie drażni ten odgłos.
Tygrynka pozdrowienia dla szanownej mamusi
Na-tuska udanych zakupów i bezbolesnego przebrnięcia przez remont.
Tygrynka pozdrowienia dla szanownej mamusi

Na-tuska udanych zakupów i bezbolesnego przebrnięcia przez remont.
hej dziewczynki,
ja sie witam i zmykam. Muszę chatę posprzątać, bo wczoraj żesmy choinke rozebrali, więcej mój biedny zet robił, bo Basia miała dzien maxi marudzenia
Więc sobie obiecałam, że dziś wsyprzątam do końca, mam nadzieję że Basia pozwoli
Skrzat910 na kompach moj zet sie zna (ale bardziej stacjonarnych), ale jesli to w laptopoie to jak na gwarancji to przez serwis, bo laptopy to gorzej.
Rikapa cieszę sie że Ritka zdrowa i że Ty lepiej
To milego dzionka wszytkim!
Na-tuska dziękuję za smsa
ja sie witam i zmykam. Muszę chatę posprzątać, bo wczoraj żesmy choinke rozebrali, więcej mój biedny zet robił, bo Basia miała dzien maxi marudzenia
Skrzat910 na kompach moj zet sie zna (ale bardziej stacjonarnych), ale jesli to w laptopoie to jak na gwarancji to przez serwis, bo laptopy to gorzej.
Rikapa cieszę sie że Ritka zdrowa i że Ty lepiej
To milego dzionka wszytkim!
Na-tuska dziękuję za smsa
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Hej,
Tygrynka kwiczalam jak czytałam co zrobil Twoj łobuz...ale chyba moja reakcja byłaby taka sama
Niko spi. Dzis grzeczny jak Aniołek wczoraj w sumie też...nocka przespana calusienka w swoim łózeczku :-)
Tygrynka kwiczalam jak czytałam co zrobil Twoj łobuz...ale chyba moja reakcja byłaby taka sama
Niko spi. Dzis grzeczny jak Aniołek wczoraj w sumie też...nocka przespana calusienka w swoim łózeczku :-)
skrzat910
żyje dla nowego życia
Skrzat ja wogóle go w sklepie nie kupowałam tylko od znajomego co handluje róznym sprzętem różnego pochodzenia i to było 3 lata temu. Pierwszy raz mi sie laptop znarowił. Jakby Twój miał czas i chęć to zapraszam do mnie. Tel i adres jak co podam na PW ale powiedz czy jest z jego strony możliwość.
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej laski
Tygryna nie dziwię się że wylądowałaś nad muszlą hahhaha
Marciaa kiecka ostatnia jest the best i moim zdaniem właśnie pas dodaje jej niecodziennego wyglądu ja jestem fanką takich kiecek;-)
Rikapa oby było dobrze z pracą i ciesze się że z córką już lepiej
skrzat 910 gadasz że beznadziejnie wyglądasz a na ślubnej focie piękna kobieta jest oszustko jedna
;-)
Ehhh a dziś do mnie znajoma wpada więc chatkę ogarnęłam już, mała w łóżku czekam aż zaśnie ale coś nie może dojść do tego..;/
Tygryna nie dziwię się że wylądowałaś nad muszlą hahhaha
Marciaa kiecka ostatnia jest the best i moim zdaniem właśnie pas dodaje jej niecodziennego wyglądu ja jestem fanką takich kiecek;-)
Rikapa oby było dobrze z pracą i ciesze się że z córką już lepiej
skrzat 910 gadasz że beznadziejnie wyglądasz a na ślubnej focie piękna kobieta jest oszustko jedna

Ehhh a dziś do mnie znajoma wpada więc chatkę ogarnęłam już, mała w łóżku czekam aż zaśnie ale coś nie może dojść do tego..;/
Brzoskwinkaa
matka wariatka :D
dzien doberek :-)
a ja od rana porządki babci robię.. już 5 okien umyłam, jeszcze 3 zostały
sernik wyszedł, także czekam na M..
już jest ok.. na szczęście..
Skrzat mojjej kumepli tata naprawia komputery i przyjeżdża do domu klientów, ale niestety nie mam jego numeru,
musiałabym do kumpeli się odezwać..
edit. na-tuska to daj potem znać czy te chusteczki z gazetki po 2,35 to warte kupna hehe udanych zakupów :*
Rikapa super, że mała zdrowa. kuruj się i w sobote wbijajcie na spotkanie :-)
a ja od rana porządki babci robię.. już 5 okien umyłam, jeszcze 3 zostały

sernik wyszedł, także czekam na M..
już jest ok.. na szczęście..
Skrzat mojjej kumepli tata naprawia komputery i przyjeżdża do domu klientów, ale niestety nie mam jego numeru,
musiałabym do kumpeli się odezwać..
edit. na-tuska to daj potem znać czy te chusteczki z gazetki po 2,35 to warte kupna hehe udanych zakupów :*
Rikapa super, że mała zdrowa. kuruj się i w sobote wbijajcie na spotkanie :-)
Ostatnia edycja:
R
rikapa
Gość
:-) :-) a ja mam jakoś dobry humorek nie wiem czemu 

Guziczek87
Pracująca mamuśka
Brzoskwinko ja to w swojej karierze może jedno okno umyłam;p
dziewczyny a co z tym spotkaniem dajcie mi linka to może się jeszcze zapiszę
dziewczyny a co z tym spotkaniem dajcie mi linka to może się jeszcze zapiszę
reklama
Brzoskwinkaa