reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
No trudno! Musze kogoś zawołać bo mnie drażni ten odgłos.

Tygrynka pozdrowienia dla szanownej mamusi
k020.gif

Na-tuska udanych zakupów i bezbolesnego przebrnięcia przez remont.

hej dziewczynki,
ja sie witam i zmykam. Muszę chatę posprzątać, bo wczoraj żesmy choinke rozebrali, więcej mój biedny zet robił, bo Basia miała dzien maxi marudzenia:( Więc sobie obiecałam, że dziś wsyprzątam do końca, mam nadzieję że Basia pozwoli:)
Skrzat910 na kompach moj zet sie zna (ale bardziej stacjonarnych), ale jesli to w laptopoie to jak na gwarancji to przez serwis, bo laptopy to gorzej.
Rikapa cieszę sie że Ritka zdrowa i że Ty lepiej:)
To milego dzionka wszytkim!
Na-tuska dziękuję za smsa:)

Hej,

Tygrynka kwiczalam jak czytałam co zrobil Twoj łobuz...ale chyba moja reakcja byłaby taka sama

Niko spi. Dzis grzeczny jak Aniołek wczoraj w sumie też...nocka przespana calusienka w swoim łózeczku :-)

Skrzat ja wogóle go w sklepie nie kupowałam tylko od znajomego co handluje róznym sprzętem różnego pochodzenia i to było 3 lata temu. Pierwszy raz mi sie laptop znarowił. Jakby Twój miał czas i chęć to zapraszam do mnie. Tel i adres jak co podam na PW ale powiedz czy jest z jego strony możliwość.

hej laski

Tygryna nie dziwię się że wylądowałaś nad muszlą hahhaha

Marciaa kiecka ostatnia jest the best i moim zdaniem właśnie pas dodaje jej niecodziennego wyglądu ja jestem fanką takich kiecek;-)
Rikapa oby było dobrze z pracą i ciesze się że z córką już lepiej

skrzat 910 gadasz że beznadziejnie wyglądasz a na ślubnej focie piękna kobieta jest oszustko jedna :-D;-)

Ehhh a dziś do mnie znajoma wpada więc chatkę ogarnęłam już, mała w łóżku czekam aż zaśnie ale coś nie może dojść do tego..;/

dzien doberek :-)

a ja od rana porządki babci robię.. już 5 okien umyłam, jeszcze 3 zostały :-D
sernik wyszedł, także czekam na M..
już jest ok.. na szczęście..

Skrzat mojjej kumepli tata naprawia komputery i przyjeżdża do domu klientów, ale niestety nie mam jego numeru,
musiałabym do kumpeli się odezwać..

edit. na-tuska to daj potem znać czy te chusteczki z gazetki po 2,35 to warte kupna hehe udanych zakupów :*

Rikapa super, że mała zdrowa. kuruj się i w sobote wbijajcie na spotkanie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry