reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Cześć babki ;-)

Co do spotkanka to rozumiem, ze wstępnie 5 kwietnia nad Maltą o godz. ... ?
Oby pogoda dopisała i humorki naszych szkrabów :-)

A czy jest tu mama, która też ma takie małe dziecko jak ja? Tj. 7mc.

dori23 - jeslijeszcze nie znalzałaś lekarza to j mam super pediatrę. Przychodzi na wizyty domowe, jest dokładna i nie tylko bada dziecko ale tez je obserwuje podczas jedzenia np. Fakt u nas siedziała 2 godz. ale było warto. No i jakby co to daje skierowanie do swojego oddziału w szpitalu i tam robią wzystkie badania - kompleksowo i bezpłatnie. Nam już 2 razy pomogła i nastepnym razem tez pewnie do niej zadzwonie. Dr Lulewicz- Sobczak

reklama
hejka

jarzeebinka- na spotkanko:-) a na forum tez zaprosze hi hi dzieki:-)
kubala ja mam córeczke w tej chwili ma 6mc i tydzien:-)

ok lece do pracy paaaaaaaaaaaa

Dziękuje Dziewczyny za odpowiedzi.
Gosia_k A ten Kędzia jest pediatrą? czy ma jakąś specjalizacje?

kubala a w której części miasta mieszka ta Pani doktor? Może jakiś tel do niej?

A co do spotkania 5 kwietnia to ja akurat mam obronę pracy :baffled: Ale może nastepnym razem się wybiorę :)

a w dniu dzisiejszego świeta, wszystkiego co najlepsze, słoneczka, radości, przyjemności i wszystkiego naj, naj, naj...........

witam poniedziałkowo i bardzo słonecznie :-):tak: pogoda wygoni Was pewnie na spacerek, więc przyjemności :tak::-D

a ja mam zaległe szczepienia Kacpra na pneumo, zarejestrowałam go na wtorek a on mi od soboty pokaszluje, więc pewnie znowu nic z tego nie będzie, i za jakiś czas zrobie już 5 podejście, może w końcu się uda :tak::tak::tak:
miłego dnia :-):tak:
a apropo spotkania:
5 kwiecień, sobota, Malta, 15.15 tak????

hejka babeczki
mnie odpowiada 15:15 malta tylko napiszcie koło czego sie spotykamy:-) zebym całej malty na okoła nie obmaszerowała hi hi:-):-):-)
czyli zróbmy zapisy

Pula+Wiktoria

pozdrawiam

hejka babeczki
mnie odpowiada 15:15 malta tylko napiszcie koło czego sie spotykamy:-) zebym całej malty na okoła nie obmaszerowała hi hi:-):-):-)

koło stacyjki Maltanki, przy kasie biletowej ???

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula + Stasiu
5. Kubala ?
6. Wanda + Paulinka + Wiktor
7. KKatasia ?
8. Słowiczek + Gabriela + Łukasz
9. Leyna ?
10. .......
i kto dalej ? będe uzupełniała na bieżąco :cool2::happy2::cool2:

reklama
koło stacyjki Maltanki, przy kasie biletowej ???

a oto lista:
1. Paula + Wiktoria
2. Kasia + Kacperek
3. Katka + Hania + Zuzia ???
4. anula ?
5. Kubala ?
6. Wanda + Paulinka + Wiktor - będę
7. KKatasia?
8. Słowiczek?
9. Leyna ?
10. .......

Do góry