reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

kurcze,ale tu ruch i jest tyle nowych osob,ze nie moge sie odnalezc:sorry2:

mielgo dnia dziwcyznki
spacerujcie ile wlezie,tak pieknie jest
ja niestety uziemiona,bo Hania znowu chora.

Miejmy nadzieje,ze 5 bedzie taka sama pogoda.
Leyna - co u Ciebie???????????????????????????

Pozdrawia Katka:ninja2:

reklama
mielgo dnia dziwcyznki
spacerujcie ile wlezie,tak pieknie jest
ja niestety uziemiona,bo Hania znowu chora.

Miejmy nadzieje,ze 5 bedzie taka sama pogoda.

zdrówka dla Haneczki :tak::-D:tak: też mamy nadzieje,że 5 będzie taka pogoda i że ta wiosna zawita juz do nas na dłużej czyli conajmniej az do lata :tak::-D

przyjemnosci na spacerkach :-p ja jestem uziemiona, bo moje dziecie właśnie spi, i pewnie pośpi do 15.00-16.00, a mąż skorzystał z pogody i wyrwał sie na motor, a ja sobie siedze mam spokój i cisze i sie relaksuje :laugh2:

Słuchajcie ja wczoraj byłam ad maltą i było mega zimo. Zdradliwa ta pogoda okropie. Gdyby nie te wiatr...
I podobno dzisiaj i jutro ma być piękie a później znowu ochłodzenie :-(

olala - nie bylismy w grocie solnej, ale czasami sobie o tym mysle. moze na wakacjach sie tam wybiore.

milego tygodnia dla wszystkich :tak:

i ja się witam w nowym tygodniu :tak::-D;-)

po spaniu udało nam sie wyjść na 0,5 godz. na rowerek i hustawkę, ale wiaterek faktycznie nieprzyjemnie psuł cały spacerek, ale troszke nam się udało :tak::-) i odpukać dzisiaj nie było gorzej z kaszelkiem, więc jest OK :tak::-D ale za to noc była tragiczna, mały budził się z płaczem i był trudny do uspokojenia, a na pytanie -czy coś go boli i wogóle o co chodzi - to za pierwszym razem odowiedział,że go boli brzuszek, za drugim bolało go uszko, za trzecim chciał do łóżka do mamusi, za czwartym chciał sie bawić zabawkami, a za piatym przypomniał sobie że nie lubi żłobka ......................... oby dzisiaj było lepiej

pozdrawiam i miłego dnia życzę :tak::-):laugh2:

jarzebika - kurcze a ja narzekam jak mi sie Kubala budzi w nocy 2 razy i chce jesc. Ale fakt wole to niz chore dziecko...
Tyle, ze mnie to na serio wkurza, juz przesypaiał cale noce a teraz nagle zaczyna sie budzic 2 razy. Czy to normalne?

Dziewczyny niektóre z Was maja juz troszke starsz dzieci niz ja :tak: doradzcie co robic ;-)

A tak poza tym to mam pytanko? Odnosnie wkacji... Macie jmoze jakies fajne sprawdzone miejsca na wakacje z malym dzieckiem? Najlepiej, zeby nie bylo tlumow :no: Bylam juz na watku z wakacjami, ale tam cisza ostatnio :-(

kubala, ja mam nadzieję, że to była pierwsza i ostatnia taka noc :tak::tak::tak: a co do wakacji to ja też wybieram morze, teraz to już będą 3 wakacje małego nad morzem, pierwsze jak miał 1,4, i kolejne 2,4 latka, i wtedy jeździliśmy do Białogóry ( koło Dębek, Wejcherowa), my akurat pod namiot, ale było fajnie, na miejscu stadnina Koni i wiele lasów, wioska w sezonie turystycznym tętni życiem, a Trójmiasto jest w zasiegu wycieczek autkiem więc też fajna sprawa :tak::-D:tak: w tym roku jedziemy do Międzywodzia do przyczepy kampingowej i zobaczymy jak będzie :tak::-):tak: mieliśmy też propozycję od znajomych wyjazdu w Bieszczady, ale chyba troszkę za wcześnie bo podejrzewam,że z takim dzieciatkiem większość czasu trzebaby było spędzić w samochodzie jakby się chciało coś pozwiedzać czy nawe jakieś kąpielisko zaliczyć :tak::-D:tak: a nad morzem chyba nawet te małe mieścinki są tak bardziej dostosowane pod turyste i jest wiele atrakcji a najwazniejsza to leniuchowanie na plaży w słoneczku :tak::-D:laugh2: a góry to zaliczymy jak mały będzie już mógł sam troszkę więcej podreptać

jarzebinka twój mały ma dziś urodzinki :confused:

aha, już rano dmuchał 3 świeczki :tak::-):tak:

a wogóle ta oferta tej chatki jest bardzo interesująca, ale nie wiem czy nie za droga, ja miałam ofertę właśnie z Bieszczad, ale domek za 220 zł/dobę ( bodajże na 8 sób 2+2+4) wieczorkiem podam wam linka, bo mam na kompie w domku :tak::-D:tak:

reklama
gosia k23 - fajne fotki, nie byłam nigdy w gąskach, ale słyszałam, ze jest fajnie. Tyle, ze my bardzo byśmy chcieli jechać do domków. No i na Boże Ciało, ale wszystko juz jest chyba pozajmowane :-(

Nad mrze planujemy jechac w maju/czerwcu. W góry jedziemy w lipcua we wrześniu do Grecji lub Turcji. Boje sie troche tych pierwszych wakacji z naszym synkiem, ale mam nadzieje, ze damy rade ;-)

A jak w podrozy? Jedziecie w ciagu dnia? Duzo robicie przystankow? A mozę Wasze maluchy przesypiaja cala droge? Bo Kuba jak nie spi to po 15 min. juz sie nudzi i marudzi...

jarzebinka - a ta białogóra daleko od poznania?
100 lat dla Kacperka, duzo, duzo usmiechu :tak::tak::tak::-):-):-)

Do góry