Pinka to bez sensu ze tyle samo idzie...eh a ile dni okolo? korcze non stop cos nam wypadnie...maly znowu katar dostal... ehhh....
kina1409 no mi tez sie nie chce biegac po aptekach i sprawdzac...wiem ze apteka ta blisko mnie czyli kolo piotra i pawla jest droga! juz kilka razy sie przejechallam na tym na np. mleku enfamil ktore tam kosztuje 30.20 a w np. Auchon 26.90. przynajmniej dla dzidzi leki maja drogie.
kina1409 no mi tez sie nie chce biegac po aptekach i sprawdzac...wiem ze apteka ta blisko mnie czyli kolo piotra i pawla jest droga! juz kilka razy sie przejechallam na tym na np. mleku enfamil ktore tam kosztuje 30.20 a w np. Auchon 26.90. przynajmniej dla dzidzi leki maja drogie.

z 50 kg. "tasiemca" zrobiłam się słonicą wazacą prawie 80 kg. dzis po ponad roku wazę 63 kg. nie jest zle, zresztą wczesniej byłam za chuda, więc u mnie ciąża wypadła na + i porpawiła mi wygląd i samopoczucie.
na zimę planuję ruszyc z moimi wizjami i troszke pomalować znowu, a nuż cos sprzedam, Ty bodajze też masz zdolności plastyczne, o ile dobrze pamiętam?