reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Dowilka dzieki sukienka sliczna tylko powiedz mi jeszcze ona jest prosta na dole czy taka troszke bufiasta jak masz zdjecie jej w całosci to wklej ok? a i cena poprosze;-)

sala super musze do nich napisac

reklama
Dowilka dzieki sukienka sliczna tylko powiedz mi jeszcze ona jest prosta na dole czy taka troszke bufiasta jak masz zdjecie jej w całosci to wklej ok? a i cena poprosze;-)

sala super musze do nich napisac

Napisalam własnie do siostry zeby odblokowala galerie ale nie wiem czy juz to zrobila:blink:
Wiec jak Ci sie uda to wejdz tu Logowanie do nasza-klasa.pl.

To strona meza mojej siostry

jarzebinka- my mieszkamy w.......... za poznaniem ale jak widać często jestesmy u tesciów w poznaniu na ............ jak nam sie nie chce siedziec w domu to siedzimy u nich:) przynajmniej dostep do netu mam:p dziekuje za zaproszenie tylko za bardzo nie wiem gdzie...i jak. dam jeszcez znać w sobote czy sie zjawimy. jeśli chcecie mnie przyjać do swojego grona to bardzo mi miło:) teraz lecimy do ............ ale wpadne do was niebawem. moze nawet jutro bedzie,y bo moj ma szkole w wweekend:/
buziaki

Ostatnia edycja:
dowikla --sukienka siostry śliczna:)
my na razie mamy tylko cywilny ale pewnie jak sie wszystko ułozy wezniemy takze kościelny:) marzy mi sie taka suknia:)
pozdarwiam

reklama
Do góry