reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

reklama
Ilonka widzę, że my dzisiaj idziemy łeb w łeb, bo ja niedawno też wciągnęłam kanapeczki robione przez męża :D

Marciaa ale jak pamiętam z fotek to Ty nie musisz się odchudzać??

mi by się przydało parę kg zgubić, ale i tak już jest lepiej niż jakieś pół roku temu :D niestety nie byłam potwierdzeniem "jak się karmi to się chudnie" tylko bardziej "9 miesięcy ciąży i 9 miesięcy powrotu do siebie" :D ale mam nadzieję że uda nam się z Guziczkiem ruszyć na podbój siłowni i aerobiku i będzie widać efekty :p

mnie za bardzo nie dobijesz, bo u mnie paniki już nie ma ;) ale z chęcią nadprogramowe kg Ci oddam, chcesz?? bierz za darmo :D
a wredna suka i tak jesteś, ale za to Cię lubimy :D cała Ilonka :D
ja używam clinique, ale nie pamiętam dokładnej nazwy, jakiś do cery tłustej i mieszanej, jest super! dobierała mi kobietka w ich sklepie w starym browarze, ale nie wiem czy jeszcze ten sklep jest, bo byłam jakiś rok temu, bo podkład naprawdę na długo starcza, jest wart swojej ceny - od ponad dwóch lat nie kupuję nic innego :)

cześć dziewuszki no to odpowiadam po kolei :-)

Marciaa ja osobiście polecam Maclarena XT jeśli chcesz większego z możliwością położenia do spania z dużą przedłużaną budką :-), peg perego dobre ale ja jestem jednak za Maclarenem osobiście. :-)

Tygrynka są u nas karty podarunkowe z tego co się orientuję to na kwotę 50 i 100 zł :-)

Skrzat zaraz Ci odpiszę na pw tylko dojdę do ładu i składu w razie co w sobotę jestem w pracy :-)

co do diety wiecie mniej więcej jak wyglądam :-) obecnie mam 90 kg :szok::szok: właśnie się zważyłam masakra no to zaczynam odchudzanie :-) ale od jutra bo dziś to już ciasteczko zjadłam :-)

Cześć!
Znowu kijowa pogoda. Nie chce mi sie iść na dwór ale musze wyjść. Pojade do HCP zapisać sie na wizyte u reumatolog a potem do sklepu po aparat.
Co do wózków do ja polecam babyactive. Świetny, zwrotny i tani.

Rikapa a jaką dietke zastosujesz?

Skrzat powiem szczerze że się nie zastanawiałam ale na 100% chcę skończyć ze słodkim i z chipsami :-) z colą będzie gorzej bo to jedyna rzecz która mi w czasie migreny pomaga :-(

Świetna jest Dukana. Ja na niej przed ciążą sporo i szybko schudłam. A na migrene może spróbuj surowego ziemniaka na czoło kłaść. Wiem że śmiesznie brzmi ale to taki domowy sposób. A tu link do innych sposobów. Wygraj z migreną!
Poza tym warto pójść do lekarza jeżeli te bóle są regularne i mocne.

reklama
Do góry