Lilou dobrze że wszystko dobrze! ale uważaj na siebie! ja w 20tc pierwszy raz wylądowałam w szpitalu z krwawieniem i odklejającym się łożyskiem, a potem to co chwilę z czymś innym :/ skurcze miałam od 24tc więc ile strachu się najadłam to moje :/ ale i tak bym chciała znowu być w ciąży

a jakie imiona wchodzą w grę dla synka?
Julia i Natuśka - zdrówka dla Waszych maluszków!!!
Ilonka - widać że jesteś sensowną kobietką

mój Sebuś był śliczny jak się urodził, takie małe kształtne ciasteczko.. a potem miał przez jakieś 2 miesiące czas że wyglądał nie ciekawie - szczuplutki długasek z krostkami, a już na zdjęciach to w ogóle śmiesznie wychodził, ale oczywiście też wszyscy och i ach

no i oczywiście dla mnie i tak był najpiękniejszy, nawet w tym czasie
my spędziliśmy cały dzień u znajomych i było super! co prawda młody mi jeszcze nie śpi (trochę "zmechacony" mąż go teraz nosi), bo niedawno wróciliśmy, ale było warto

trafiliśmy na urodziny taty koleżanki, którzy mieszkają dwa domy od siebie i bawiliśmy się jak ze swoimi znajomymi
edit: Skrzaciku to trzymam kciuki za rozmowę w pon! i gratulacje że Basieńka tak szybko poszła spać

to macie teraz czasu a czasu na granie

daj znać jak minie nocka

a Seba coraz lepiej, na szczęście zeszliśmy już z papek dla niemowlaków i wcina obiadki po 8mies

tak więc do przodu, dziękuję