reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

no ale właśnie ta druga część to jest o reagowaniu na złość u dziecka :-)

u nas 39,7 temp i powiększone węzły chłonne.. tak mi się wydaje... może to być angina :-(

reklama
mnie się przyda na pewno he he bo ostatnio za bardzo złośnik się zrobił...

teraz mały zasnął, ale najpóźniej jutro rano do lekarza :-(

Julia opowiada też co dzieje sie w szpitalu i jak to słucham tego to mi sie nóż w kieszeni otwiera. Mieszają dzieci, wypuszczają do domu chore które wracają za kilka godzin już nieprzytomne. Strach do szpitala iść.

dlatego ja jestem za tym zeby do szpitala jechać w ostateczności , a Julia w którym jest szpitalu??

Witam wieczorowa pora
U nas w sumie bez wiekszych zmian
nadal stan podgoraczkowy takie 37-37,5 sie utrzymuje
kaszel jest straszny, i doszedl katar taka woda przezroczysta

Brzoskwinka zdrówka dla Adaśka biedulek pewnie sie meczy.
Jak sie nie zmieni nic albo co gorsza pogorszy to koniecznie jedz do szpitala
szkoda ze M akurat nie mogl ci pomoc... czasem tak bywa nic na to nie poradzisz! :* trzymaj se wkoncu bedzie lepiej

Tygrynka daj znac jak Sebuś na to mleczko plynne zareagowal

Wogóle zdrówka dl awszystkich dzieciaczków bo widze ze jakies chorobska opanowaly te malutkie istotki :)

Jula juz spi- wogole po tym Dipherganie zasypia bardzo ladnie. Ja jeszcze oporzadze nasze psiaki i tez zmykam spac
Oparzyłam sobie dzis noge a konkretnie stope, jak nalewalam wrzatek do herbaty to mi pryslo a bylam na boso... ;/
boli jak cholerka!

Moj stan psychiczny juz w sumie lepiej moze to zasluga tego ze moj B dzisiaj...
...wspomnial o slubie!!!
Ja juz dawno ten temat odlozylam na polke bo kiedys powiedzial ze jest dobrze tak jak jest i po co to zmieniac
i mi w sumie tez nie zalezy na papierku ale...jak kazda mysle dziewczyna chcialaby, zalozyc ta suknie i zlozyc przysiege!
Zobaczymy moze moje marzenie sie spelni! :)

Dobranoc Mamusie ;*

Brzoskwinka w Luboniu prywatnie przyjmuje ta Michocka.

Karola nakupuj czasopism ślubnych, oglądaj przy nim foty sukien i filmiki ze ślubów i głośno wzdychaj z utęsknieniem. Jak nie dotrze to zawsze można zwalić na burze hormonalną.

Skrzat910 dzięki za namiary, kiedyś może się przydadzą, ale w tej chwili nie stać mnie na prywatne wizyty... :-(

nie wiem, ale mam cichą nadzieję, że jednak to fałszywy alarm i Adaś sam wydobrzeje, zwłaszcza, że ma humorek cały czas, żartuje i wygłupia się. no i co najważniejsze gdyby go coś bolało, to by pokazał, bo od dawna jak coś go boli, to pokazuje i mówi "ała"..

no nic.. na razie czekam i czuwam... w razie co siostra w pogotowiu czeka, żeby ze mną jechać do szpitala. M. w pracy i nie wiem, czy jest mi w stanie dzisiaj pomóc... :-(

Karola skoro B. sam o ślubie zaczął.. to fajnie :-) Bidulka jesteś z tym poparzeniem.. :-(

oo.. Adaś sobie właśnie sam soczek otwiera :-)

Ostatnia edycja:
elo,
Brzoskwinka zdrówka dla Adasia!
U mnie była mamcia, nie pojechałam na imprezkę, zaraz idę się kąpać i potem zajrzę do Was jeszcze!
Jednym okiem "Kochaj i tańcz" ale mega chała, że oni kasę na takie filmy denne tracą!!!

Brzoskwinkaa zdrówka dla Adasia , miejmy nadzieje że to tylko chwilowa temperatura, a z drugiej strony lepiej że ma 39 niż 37 , bo jakby miał 37 to wiedziałabyś że coś się wykluwa a jak jest 39 to przynajmniej organizm walczy.:tak:

reklama
Dziewczyny zapomniałam Wam powiedzieć, że zepsuł mi się telefon i przez to straciłam połowę kontaktów, więc jak coś to lepiej do mnie pisać smsy, niż dzwonić.. bo mam w zastępstwie taki stary shit, gdzie tylko smsy właściwie wchodzą w grę.. :wściekła/y:
mam nadzieję, że jak zaniosę jutro telefon do naprawy, to dadzą mi jakiś porządny na zastępstwo.. póki co jakiś stary w domu wynalazłam...

Do góry