reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Sempe ja też nie mam takiego nosidła :-)
Ja też jestm fanką dobrej kuchni namiętnie oglądam BBCLifestyle i żałuje że nie mam Kuchni.Tv w n-ce :-( uwielbiam programy kulinarne, i czerpię z nich inspirację :-) R. twierdzi że dobrze gotuje ale ja bym chętnie poszła do szkoły kulinarnej, właśnie wczoraj rozmawialiśmy, że z chęcią poszlibyśmy na jakiś pyszny obiad do restauracji. Moja teściowa tak dobrze gotuje ja nigdy nie osiągnę takich samków!!!

reklama
sempe wiesz co ja też byłąm w górach z moją małą i my nie kupowaliśmy tylko wypożyczaliśmy nosidło turystyczne za 20zł na dobę więc wejdź na stronkę do miasta gdzie się wybierasz i może będą tel do wypożyczalni sprzętu.życzę udanych wycieczek i pięknych widoków:-D:-D:-D:-D

sempe ja też nie mam - zazdroszcze wypadu w góry :)

mała usnęła po 14 ma ktoś nr tel do Marciaa jak tak mogłabym na pw chciałam tylko powiadomić, że mnie nie będzie na placu - szkoda bo już się nastawiłam , ze tam zajrzymy .

my po gołąbkach w sumie bardziej ja bo Zosia tylko podłubała;/ jednak tłumaczę to tym że to nie jest jej pora obiadowa... pewnie o 16 się upomni puki co baraszkuje w lego:)

a ja zapomniałam co komu chciałam odpowiedzieć :p
pospaliśmy z małym, teraz obiadek wcinamy, kuraka z rożna :p a z chęcią bym zjadła takiego słodko-kwaśnego :D
Guziczek ja się jak najbardziej z Tobą zgadzam, mnie też pieniądze uszczęśliwiają zwłaszcza jak się pojawiają jak ich nie mam :D:D:D

No i sprzedaliśmy mondziołka-Asiu już chyba nie będziesz się bała ze mną jeździć?hahahah więc jesteśmy z kaską do przodu ehh jak miło:) eeeee ups zapomniałąm że mam jutro stomatologa na 14.30 (ja nadal z tymi zębami się męczę;/)
Co to za cisza kobiety?

chyba nikt z nami sie nie chce spotykac ;-)
dzieciaki pobuzowały...Marcelek czadowy w kulkach chichrał sie na maxa normalnie lezał i odpoczywał :) Niko zas wspominal sie po zjezdzalni :)
juz w domku a na 19 kosmetyczka czas zrobic stopy na wiosne :p:p:p

ps. nie cierpie gotowac :/ upiec upieke szarlotke, muffiny, sernik, albo bananowca nic wiecej :p

rikapa my mamy ten sprzecior zielony :) fajnie wyrabia ciasto :))))

reklama
rikapa kochana przepisow na necie pełno jak znajde linka z przepisem to Ci dam
ja kupiłam foremki takie gumowe co po wyjeciu myje i sa na nast raz :)))tylko mam białe bez wzorków a wiadomo ze wzorkami sa czadowe i apetyczniejsze...
ale jesli ci moge doradzic to muffing z nutella i orzechami był the best...robilam z budyniem, bananem i nie taie same

Do góry