reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Ilonka w sensie że ma owsiki w tyłku i ja nosi ;d Z tym jobem to dziwnie zabrzmialo, nie? :p
Natuska ale Luli nie chodzi tylko o Mame, tylko wogole ktoś musi byc nawet przez 5 minut sama nie posiedzi dzisiaj.
Marciaa tak to juz jest ze raz z górki a raz pod!
Ale ja bym sie wkurzyla jak by B zabral Jule i bym tak zostala sama!
Wiem co poprawia humor- ciepła kapiel z piana ;D i winko ;p

My zjedlismy obiad, Lula spi a ja dalej smece. Choc wieczorkiem moze bedzie fajnie- Seks w wielkim miescie i piwko (Karmi ;))

Jesli chodzi o pieluszki to my uzywamy najczesciej Huggies- bardzo mi przypasowaly. Te sleep&play mialam ze streetcomu i nie bylam zachwycona- po nocy spioszki mokre i jakis taki zapach straszny.

Brzoskwinka fajnie przynajmniej nie bedziesz musiala kupowac kosmetykow ;p

Ostatnia edycja:
reklama
witam dziewczyny

przyjmiecie mnie jeszcze po takiej nieobecności?
dziś wieczorem zamierzam się w końcu napić, wyspać sie nie da to chociasz sie napije

przepraszam ze Was niedoczytam, ale nie dam rady:(

Julia no narescie jestes!!!! opowiadaj co z chlopakami? co z Natankiem???? wszystkie tesknilysmy i martwilysmy sie:)

a ja juz w domu w poznaniu,mielismy wrocic jutro ale rano po przebudzeniu sie podjelismy z m szybka decyzje,spakowa;lismy graty i jestesmy.... ale humor paskudny,tresknie juz za moimi,smutno mi... zreszta Gaba spi teraz ale zaraz na pomoc dorazna jedziemy bo strasznie brzydko mi kaszle:-:)-:)-:)-(

podczytalam was troche ale kurde tyle tego jest ze teraz pisze a resztre jeszcze potem poczytam wieczorkiem...

doczytalam o morderstwie:-:)-( masakra....
o gotowaniu...to ja lubie i gotowac i piec ale tez dopiero sie doszkalam w tym...

a reszty nie pamietam....

oki gabi juz nie spi ubieram ja i lece:) wpadne potem

Julia no wlasnie wczoraj pytalysmy sie co u Ciebie!!
jak chłopaki!!

karola ja powalam Ł. brac małego pod jednym warunkiem- jego obiwazkiem jest poinformowanie mnie dokad jedzie bo bez tego ani rusz...no i pojechali do galerii malta i do dziadkow. Nie bronie mu zabierac małego :) ja mam chwile dla siebie i ciesze sie wsumie ze go wzial...:)

Dziewczyny stesu ciąg dalszy po rezonansie okazało się że "wiem ze nic nie wiem" ma powiększone wszystkie węzły i Pani ordynator powiedziała że nadal obserwujemy w kierunki nowotworu - jak dla mnie to za dużo - 14 kwietnia wracamy do szpitala, a wczoraj dostałam telefon z przedszkola ze Damianek nie jest już przedszkolakiem ze względu na frekwencje więc się wkur............... i od września ma indywidualne nauczanie w domku, i do tego problem z mieszkaniem - żyć nie umierać:wściekła/y:

a tak z innej beczki z jakiej stronki ściągnąć program do pit? bo nie mam głowy tego szukać a musze szybko rozliczyć

juz znalazłam

Ostatnia edycja:
Julia.l Witaj ponownie. Cieszę się, że się odezwałaś. od Dawna wszystkie się o Ciebie i Twoich chłopaczków się martwimy. Mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży, bo to aż przykre, że tyle nieszczęść na raz na Was spadło :-(

Kochana Pita wpisz w google Dr. Tax Light Pit 2010 ja to skądś kiedyś ściągnęłam, ale nie pamiętam. W każdym razie szybko i łatwo pita da się zrobić :-)

karola ja powalam Ł. brac małego pod jednym warunkiem- jego obiwazkiem jest poinformowanie mnie dokad jedzie bo bez tego ani rusz...no i pojechali do galerii malta i do dziadkow. Nie bronie mu zabierac małego :) ja mam chwile dla siebie i ciesze sie wsumie ze go wzial...:)
czasami trzeba miec oddech tylko dla siebie :-)

ja też muszę wiedziec co gdzie i jak, inaczej raban jest...

......

Kurde mały już całkiem wyrósł mi z bujaka fishera, a niby ono jest do 3 roku, jako krzesełko.. śmiechu warte.. jakby co mam na sprzedaż za stówkę. w pełni sprawny..

Julia potrzebujesz jakiejś pomocy? czy trzeba coś zrobić? jaki problem z mieszkaniem tym razem macie? co się dzieje?

Julia potrzebujesz jakiejś pomocy? czy trzeba coś zrobić? jaki problem z mieszkaniem tym razem macie? co się dzieje?

Co do pomocy to niepotrzebujemy - dajemy rade no chyba że potrzymacie kciukasy za dobre wyniki badan Natusia. Teraz Nati dostaje inne leki przez nebulizator ale super znosi siedzenie 10 minut i wdychanie przez maseczke więc nie jest źle:)
Własciciel wywalił mi za te warunki prawie 1000 i do tego dał Nam wypowiedzenie najmu więc poszukujemy pilnie mieszkania.
No ale jestem dobrej mysli że szybko coś znajdziemy:)

reklama
ja właśnie wróciłam z pracy, wykończona jestem:-(
Julia tulam Ciebie i chłopców :-) wszystko się ułoży:-)

a moje dziecko miało dziś dzień z tatusiem, byli na placu zabaw Aktiv a później w mc'donaldzie :-)

Do góry