reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

poziomeczka no własnie jak dziecku przetłumaczyc że nie może jeść i pić ja miałam cyrk z Natusiem bo na czczo od 20-stej do 9-rano zanim Go zabrali, nawet inhalacji nie mógł mieć bo po Nich trzeba płukać buzie:-(

reklama
też to przeżywałam, jak aDaś miał 3 miesiące.. kilka dni głodówki, tj. bez mleka tylko herbatka ew... a gdzie tu wgl nie jeść..

Julia a jak chłopaki się czują?

Brzoskwinkaa Damianek ma zmiany na buzi, szyi i nogach ale ogólnie ok bo broi a Nati ma stan podgorączkowy i z łap nieschodzi po tym szpitalu:-(

Brzoskwinkaa nie wiem, ale chcemy Go wypisać w tym tygodniu bo skoro Pani dyrektor twierdzi ze Damianek jej miejsce zajmuje to niech sie w.............. a i tak ze względu na Natusia w kwietniu nie może chodzić żeby nic nieprzyniósł

boszzee co za wredota.. jak można twierdzić, że dziecko miejsce zajmuje.. a czy to kurde Damianka wina, że choruje etc.. masakra.. czasami taka znieczulica panuje, że szkoda gadać.. Podziwiam Cię, że jesteś taka twarda i starasz sobie dawać radę z tym wszystkim!

poziomeczka no własnie jak dziecku przetłumaczyc że nie może jeść i pić ja miałam cyrk z Natusiem bo na czczo od 20-stej do 9-rano zanim Go zabrali, nawet inhalacji nie mógł mieć bo po Nich trzeba płukać buzie:-(

też to przeżywałam, jak aDaś miał 3 miesiące.. kilka dni głodówki, tj. bez mleka tylko herbatka ew... a gdzie tu wgl nie jeść..

:( :shocked2: ...

Julia wredna ta babsko ... ale właściwie to może lepiej dla Natanka bo z przedszkola wszystkie świństwa przyniesie a teraz choć na chwilę bedzie spokój tylko pewnie Damianek chciałby sie bawić z dziećmi - eh cholera z tym wszystkim ... a już klamka zapadła ? nie da się nic dogadać? odwołać pewnie od decyzji zawsze można?

Pewnie można by jakieś odwołania pisać etc.. ale stawiając się na miejscu Julii to może faktycznie z jednej strony lepiej dla Natanka, bo jednak marzec-kwiecień to największe wirusy się panoszą :-( szkoda tylko, że Damianek nie będzie mógł się z innymi dziećmi bawić tak jak w przedszkolu, ale od czego my jesteśmy :-) forumowe spotkanka będą to Damianek będzie miał kolegów i koleżanki :-)

reklama
Pewnie można by jakieś odwołania pisać etc.. ale stawiając się na miejscu Julii to może faktycznie z jednej strony lepiej dla Natanka, bo jednak marzec-kwiecień to największe wirusy się panoszą :-( szkoda tylko, że Damianek nie będzie mógł się z innymi dziećmi bawić tak jak w przedszkolu, ale od czego my jesteśmy :biggrin2: forumowe spotkanka będą to Damianek będzie miał kolegów i koleżanki :biggrin2:

i tu się z Tobą zupełnie zgadzam :)

Do góry