hej poczytałam ale nie mam siły odpowiadać, będę wieczorkiem, bo mlody ma mega maruda, nie wiem czy przez ząbek (i juz 4 przeswituja pod dziaslem), pogodę czy brak taty, ale kurde męza nie będzie tylko do 19 (jest na szkoleniu) :/ ale od 13 Seba chodzi co chwilę pod drzwi i mówi tata
a tak to powywalał zabawki, wyprane ciuchy, piasek z butków, jedzenie przy obiedzie... a ja ledwo dałam radę coś ugotować i teraz mam dwa razy więcej sprzatania a jutro kumpela od rana przychodzi :/ jeszcze musimy wieczorem lecieć na zakupy bo pustki w domu, żadnych ciastek ani nic, a mąż przypadkiem zabrał moją kartę bo tak to bym teraz poleciała z młodym... masakra, nie ogarniam, ale wieczorem we dwojke jakos bedziemy musieli :/ milego dnia!
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Tygrynka wyluzuj bo Ci znowu krew poleci...
Moze Sebek ma zły dzien..zęby na pewno sie przyczyniaja, idą teraz na raz...moze daj mu czopka masz viburcol?
kurde az mam ochote na ciastka owsiane....
Moze Sebek ma zły dzien..zęby na pewno sie przyczyniaja, idą teraz na raz...moze daj mu czopka masz viburcol?
kurde az mam ochote na ciastka owsiane....
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
A ja mam dzis totalnego lenia!!! naczynia nie pozmywane, nie odkurzone, pranie lezy nie poskladane.
bawie sie z Jula i mam to wszystko gdzies.Nawet obiadu dla siebie nie robilam- odchudzanie!
B dzwonil o 15 ze juz po zaladunku jedzie do domku.
Jula teraz spi to mam chwilke dla siebie
Tygrynka spokojnie nie ma co sie stresowac, ze spokojem ze wszystkim zdarzysz.
a Seba nie moze byc aniolkiem zawsze
troche za skore musi ci zajsc bo bys miala za dobrze ;p
bawie sie z Jula i mam to wszystko gdzies.Nawet obiadu dla siebie nie robilam- odchudzanie!
B dzwonil o 15 ze juz po zaladunku jedzie do domku.
Jula teraz spi to mam chwilke dla siebie
Tygrynka spokojnie nie ma co sie stresowac, ze spokojem ze wszystkim zdarzysz.
a Seba nie moze byc aniolkiem zawsze
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
oooooooooooooo dziewczyny 0oooooooooooo- co tu takie pustki?????????? niepoznaje WAS 

skrzat910
żyje dla nowego życia
My już w domku. Z wyniku nic nie kumam. Któraś wie co to są guzki Schmorla w kręgosłupie?
W Pepco sobe kupiłam bluzeczke fajną i spodnie takie na ciepłe dni. No i oczywiście zakupy w biedronce.
Tygryś nie deneruj sie. Sebuś jest ruchliwym dzieciaczkiem i chyba lepiej niż byłby flegmatykiem.
W Pepco sobe kupiłam bluzeczke fajną i spodnie takie na ciepłe dni. No i oczywiście zakupy w biedronce.
Tygryś nie deneruj sie. Sebuś jest ruchliwym dzieciaczkiem i chyba lepiej niż byłby flegmatykiem.
*J*U*L*K*A*
My już w domku. Z wyniku nic nie kumam. Któraś wie co to są guzki Schmorla w kręgosłupie?
Choroba Scheuermanna – Wikipedia, wolna encyklopedia
w teś♦cie jest "Dochodzi do wciskania się (uwypuklenia) zawartości krążków międzykręgowych do gąbczastej tkanki kostnej trzonów – tworzą się charakterystyczne tzw. guzki Schmorla."
skrzat910
żyje dla nowego życia
Julia a tak z polskiego na nasze to co to może znaczyć?

*J*U*L*K*A*
Julia a tak z polskiego na nasze to co to może znaczyć?![]()
niestety nie znam się na tym - znalazłam to tylko ale z tego co się czyta to jest skrzywienie kręgosłupa, oczywiście towarzyszy temu ból i w łagodnym przypadku wystarczą ćwiczenia
skrzat910
żyje dla nowego życia
Od poniedziałku zaczynam masaże na które czekałam od stycznia. Zobaczymy co ten rehabilitant powie. Ja póki co nawet sie tam dotknąć nawet nie moge. Boli jak jasny pierun.
reklama
dzięki dziewczyny :*
jestem wykończona, ale od pół godziny mam męża w domu (nie było go cały dzień a wystęskniłam się jakby nie było go cały miesiąc
), a więc już po kolacji, odkurzone, ogarnięte, ja mam chwilkę a chłopaki się kąpią... tylko zaraz na chwilkę mi jeszcze zmyka do kumpla sprawę załatwić i już będzie cały mój
do 4 rano 
Skrzat chyba nie fajnie z tymi guzami??
Julia gratuluję dzielnego synka
)
jestem wykończona, ale od pół godziny mam męża w domu (nie było go cały dzień a wystęskniłam się jakby nie było go cały miesiąc
Skrzat chyba nie fajnie z tymi guzami??
Julia gratuluję dzielnego synka