reklama
An 8?? a nie 7?? a nie, faktycznie, 8
nie mogę się doczekać, jestem ciekawa co w tym będzie.. a desperatki musialabym od poczatku bo nie bardzo ogladalam, warto? a Ty masz na razie dyspense na drineczki, ale jeszcze Cie złapiemy 
dobranoc Ajentka
co prawda chcialam Cie lapac na fb, ale skoro uciekasz... 
dobranoc Ajentka
jak co to współczuje tym co jeżdżą tramwajami
www.epoznan.pl/news-news-27368
Wcieło mi posta
Ja dzisiaj jak codziennie o 5:30 pobudka jedzenie i do mnie do łóżka potem sobie Bartuś gaworzył (czy gugał) ja tyłkiem się obróciłam i pospałam chociaż 30 min ale obudziła mnie kupa (Wielka kupa) to trzeba było wstać. Ja już po śniadaniu kawusie pije i pobuszuje po necie, kumpela przyjedzie i wio w teren. Pozdrówka
www.epoznan.pl/news-news-27368
Wcieło mi posta

Ja dzisiaj jak codziennie o 5:30 pobudka jedzenie i do mnie do łóżka potem sobie Bartuś gaworzył (czy gugał) ja tyłkiem się obróciłam i pospałam chociaż 30 min ale obudziła mnie kupa (Wielka kupa) to trzeba było wstać. Ja już po śniadaniu kawusie pije i pobuszuje po necie, kumpela przyjedzie i wio w teren. Pozdrówka
Ostatnia edycja:
mamaGabi85
Gabryniowa Mamusia
Czesc laseczki moje
tesknicie? bo ja bardzo.... ale niestety brak internetu a raczej ograniczony dostep..maskara...
u nas jakos leci,Gabka rosnie jak na drozdzach i strasznie lobuzuje... auto nada stoi,narazie brak kasy i brak firmy ktora zrobi nam pewna rzecz....eh...jzu sil na to ni mam
ja wracam dopiero w pazdzierniku,.... cos mi sie tutaj przewinelo przed oczkami ze umawiacie sie na imprezke...eh...zazdroszcze...tez bym chciala sie gdzies z wami wybrac... nno nic wybaczcie ze nie doczytam bo tego jest duzo a mi jedna stroan laduje sie 20 min

widzialm ze sa nowe mamusie wiec witam wszystkie serdecznie
buziaki i milego week
:-)
u nas jakos leci,Gabka rosnie jak na drozdzach i strasznie lobuzuje... auto nada stoi,narazie brak kasy i brak firmy ktora zrobi nam pewna rzecz....eh...jzu sil na to ni mam
ja wracam dopiero w pazdzierniku,.... cos mi sie tutaj przewinelo przed oczkami ze umawiacie sie na imprezke...eh...zazdroszcze...tez bym chciala sie gdzies z wami wybrac... nno nic wybaczcie ze nie doczytam bo tego jest duzo a mi jedna stroan laduje sie 20 min

widzialm ze sa nowe mamusie wiec witam wszystkie serdecznie
buziaki i milego week
Karola2901
Nas Troje ;* B+K=J ;D
Hejo ja dzis wolne och jak sie ciesze 
na 16 idziemy na stary do sali slubow bo moj przyjaciel ze szkoly zeni sie
niestety wesela nie robia wiec nie pobaluje. jutro do pracy wiec i tak bym nie mogla.
wczoraj byl straszny wypadek na szczepankowie- kolega mojego B z pracy sie rozwalil lezy nieprzytomny w szpitalu, przykre ale tym bardziej ze dzieki temu wypadkowi moj B dostal swoj rejon w pracy i zostaje. troche nie fajne okolicznosci ;/
Marta mieszka w Kicinie
jak bedziesz miala jakies popoludnie wolne to pisz smialo pochodzimy po naszych wioskach ;p i moze Ajentka sie dolaczy 
tyle teraz ide robic sniadanko moj B pojechal kumpla podwiezc do miasta wiec musze sie ogarnac zanim wroci

na 16 idziemy na stary do sali slubow bo moj przyjaciel ze szkoly zeni sie
niestety wesela nie robia wiec nie pobaluje. jutro do pracy wiec i tak bym nie mogla.
wczoraj byl straszny wypadek na szczepankowie- kolega mojego B z pracy sie rozwalil lezy nieprzytomny w szpitalu, przykre ale tym bardziej ze dzieki temu wypadkowi moj B dostal swoj rejon w pracy i zostaje. troche nie fajne okolicznosci ;/
Marta mieszka w Kicinie
tyle teraz ide robic sniadanko moj B pojechal kumpla podwiezc do miasta wiec musze sie ogarnac zanim wroci
R
rikapa
Gość
witam i ja :-)
ogólnie dzisiaj z domku się nie ruszam nigdzie
ogólnie dzisiaj z domku się nie ruszam nigdzie

lilou
Fanka BB :)
Dzien dobry!
Dziewczyny jak tu cudnie
super ze pogoda sie trafila,choc chyba jesienia tez tu pieknie,i tu przyjedziemy.noc gorsza,bo male lozko.Stas spal w lozeczku turystycznym,ale w polowie nocy chcial jesc,i juz sie nie dal odlozyc:/
mamaGabi fajnie ze udalo Ci zajrzec.kiepska sprawa z tym autem:/gdyby to wydarzylo sie w poz,to P by mogl cos pomoc.mam nadzieje ze uda sie naprawic!
Tygrynka desperatki najlepsze
ja czekam jeszcze na dextera,i chirurgow.
Co do drinkowania to ja karmiaca,ale isc z Wami moge.potem moge Cie podzucic na os.a w hanami pyszne winko z lodem.rewelacja
dzieki za wsparcie odnosnie tarczycy.mam nadzieje ze bedzie tak jak piszecie.u mnie nie moze byc spokojnie,ciagle jakies chorobska,najdziwniejsze jakie moga sie przyplatac.ech:/juz nie nazekam
Dziewczyny jak tu cudnie
mamaGabi fajnie ze udalo Ci zajrzec.kiepska sprawa z tym autem:/gdyby to wydarzylo sie w poz,to P by mogl cos pomoc.mam nadzieje ze uda sie naprawic!
Tygrynka desperatki najlepsze
Co do drinkowania to ja karmiaca,ale isc z Wami moge.potem moge Cie podzucic na os.a w hanami pyszne winko z lodem.rewelacja
dzieki za wsparcie odnosnie tarczycy.mam nadzieje ze bedzie tak jak piszecie.u mnie nie moze byc spokojnie,ciagle jakies chorobska,najdziwniejsze jakie moga sie przyplatac.ech:/juz nie nazekam
Dzien dobry!
miłego dnia, ja dzisiaj bede pozno bo Seba ma dzień mamy
a po poludniu idziemy zobaczyc te auta o ktorych Skrzat dala cynka
i kupic jakies ksiazeczki z autami bo Seba juz oglada kolorowankę z samochodami, reklamy aut w kobiecych gazetach i dział samochodowy w playboyu
zmykam, pa!
miłego dnia, ja dzisiaj bede pozno bo Seba ma dzień mamy
Guziczek87
Pracująca mamuśka
hej hej witam się i melduję że podczas weekendu mam ograniczony dostęp przez męża;p
teraz wysłałam ich na plac zabaw, po 12 śmigamy po nasze auto i potem do mamy oddać jej auto.
Spadam kochane do poniedziałku!!!!1
teraz wysłałam ich na plac zabaw, po 12 śmigamy po nasze auto i potem do mamy oddać jej auto.
Spadam kochane do poniedziałku!!!!1
reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
witam sie
ja dzis sprzatam garderobie...musze posprzedawac troche...
dziewczynyj utro na Łęgach pyrlandia...
)))))
ja dzis sprzatam garderobie...musze posprzedawac troche...
dziewczynyj utro na Łęgach pyrlandia...