reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

Tygrys[/B ]No ba! Jak będzie trzeba to i we dwie zadrinkujemy ale myślę że chyba któraś się jeszcze skusi co nie?:-D To Ci Sebuś poszalał ale masz pewność że się jutro wyśpisz.:tak:
Uciekam. Papa.

reklama
An 8?? a nie 7?? a nie, faktycznie, 8 :) nie mogę się doczekać, jestem ciekawa co w tym będzie.. a desperatki musialabym od poczatku bo nie bardzo ogladalam, warto? a Ty masz na razie dyspense na drineczki, ale jeszcze Cie złapiemy :p
dobranoc Ajentka :D co prawda chcialam Cie lapac na fb, ale skoro uciekasz... :p

jak co to współczuje tym co jeżdżą tramwajami
www.epoznan.pl/news-news-27368

Wcieło mi posta :wściekła/y:

Ja dzisiaj jak codziennie o 5:30 pobudka jedzenie i do mnie do łóżka potem sobie Bartuś gaworzył (czy gugał) ja tyłkiem się obróciłam i pospałam chociaż 30 min ale obudziła mnie kupa (Wielka kupa) to trzeba było wstać. Ja już po śniadaniu kawusie pije i pobuszuje po necie, kumpela przyjedzie i wio w teren. Pozdrówka

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki moje:) tesknicie? bo ja bardzo.... ale niestety brak internetu a raczej ograniczony dostep..maskara...

u nas jakos leci,Gabka rosnie jak na drozdzach i strasznie lobuzuje... auto nada stoi,narazie brak kasy i brak firmy ktora zrobi nam pewna rzecz....eh...jzu sil na to ni mam

ja wracam dopiero w pazdzierniku,.... cos mi sie tutaj przewinelo przed oczkami ze umawiacie sie na imprezke...eh...zazdroszcze...tez bym chciala sie gdzies z wami wybrac... nno nic wybaczcie ze nie doczytam bo tego jest duzo a mi jedna stroan laduje sie 20 min:no::no::no:

widzialm ze sa nowe mamusie wiec witam wszystkie serdecznie:)

buziaki i milego week:):-)

Hejo ja dzis wolne och jak sie ciesze :)
na 16 idziemy na stary do sali slubow bo moj przyjaciel ze szkoly zeni sie :)
niestety wesela nie robia wiec nie pobaluje. jutro do pracy wiec i tak bym nie mogla.
wczoraj byl straszny wypadek na szczepankowie- kolega mojego B z pracy sie rozwalil lezy nieprzytomny w szpitalu, przykre ale tym bardziej ze dzieki temu wypadkowi moj B dostal swoj rejon w pracy i zostaje. troche nie fajne okolicznosci ;/

Marta mieszka w Kicinie :) jak bedziesz miala jakies popoludnie wolne to pisz smialo pochodzimy po naszych wioskach ;p i moze Ajentka sie dolaczy :)

tyle teraz ide robic sniadanko moj B pojechal kumpla podwiezc do miasta wiec musze sie ogarnac zanim wroci
:)

Dzien dobry!
Dziewczyny jak tu cudnie:)super ze pogoda sie trafila,choc chyba jesienia tez tu pieknie,i tu przyjedziemy.noc gorsza,bo male lozko.Stas spal w lozeczku turystycznym,ale w polowie nocy chcial jesc,i juz sie nie dal odlozyc:/

mamaGabi fajnie ze udalo Ci zajrzec.kiepska sprawa z tym autem:/gdyby to wydarzylo sie w poz,to P by mogl cos pomoc.mam nadzieje ze uda sie naprawic!

Tygrynka desperatki najlepsze:)ja czekam jeszcze na dextera,i chirurgow.
Co do drinkowania to ja karmiaca,ale isc z Wami moge.potem moge Cie podzucic na os.a w hanami pyszne winko z lodem.rewelacja:)

dzieki za wsparcie odnosnie tarczycy.mam nadzieje ze bedzie tak jak piszecie.u mnie nie moze byc spokojnie,ciagle jakies chorobska,najdziwniejsze jakie moga sie przyplatac.ech:/juz nie nazekam;)

Dzien dobry!
miłego dnia, ja dzisiaj bede pozno bo Seba ma dzień mamy :D a po poludniu idziemy zobaczyc te auta o ktorych Skrzat dala cynka :D i kupic jakies ksiazeczki z autami bo Seba juz oglada kolorowankę z samochodami, reklamy aut w kobiecych gazetach i dział samochodowy w playboyu :D zmykam, pa!

hej hej witam się i melduję że podczas weekendu mam ograniczony dostęp przez męża;p
teraz wysłałam ich na plac zabaw, po 12 śmigamy po nasze auto i potem do mamy oddać jej auto.
Spadam kochane do poniedziałku!!!!1

reklama
Do góry