reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czy jest jakaś mama z Poznania?

To i ja si witam :-)
w pracy od rana ruch :-) dziadki w natarciu!!! a w weekend starałąm się odpoczywać ale jakoś mi nie wychodzi muszę sobie znaleźć jakąś zajawkę żeby się odstresować :-) zajrze później bo idą ludzie

reklama
Jarza tak młode od dzis juz w przedszkolu:) ja zaliczylam masaz na 4 i 3. wiec jest mega dobrze. za tydzien kolejne sprawdziany:/

zawiozłam młodego rano do przedszkola i poszłam spac o 12h sie obudziłam i teraz mam takiego mula ze szok!!!!

Ja też mówię dzień dobry:-)

U nas też fajny weekend, wczoraj do ikei mego wyciągnęłam(przy okazji obiadek zaliczyliśmy) i do akpolu po jakieś pierdołki dla Stasia.

Mnie już chrzestni wypytują o prezenty dla dzieciaków a ja nie mam pomysłów, co byście poleciły dla Stasia???z zabawek edukacyjnych?

Dziś na narty idę z Oliwką, a jutro idę do term ustalać basen dla dzieci przedszkolnych.

aaa spadam bo mi szwagierka zadzwoniła że wleci na kawę a ja w piżamie:-p

Hello
Ja czytam książeczkę:) A Basia spi na dworze. Piesek nadal kulawy biedaczek mój, wszytsko przez jego nadwagę:(

Lilou z zabawek edukacyjnych polecam "Odkrywczy domek" i "Arkę Noego" z Kiddielandu! Zajebiste zabwaki zwłaszcza domek:D
Jarzębinka dobrze, że weekend udany i że dolegliwości szybko minęły!
Tygrynka to cię mąż porobił, my wczoraj też zasnęliśmy z zet na filmie;P
Ilonka
super że pozaliczane:)

To miłego popołudnia;*

ZAtoki mnie bola dzień cały minął i nie mam pojecia co pisać przecież o pracy niebede pisać bo tu podczytywacze wiec po co

Jutro zajob od rana do wieczora musze cos zalatwic u mamy w pracy ale to na fb jak bedzie okazja to napisze pozdrawiam i spadam na fb zjem troche chrupek (znaczy drugą paczke i jedzonko małemu i spac)

o właśnie An, będę miała parę pytań do Ciebie..
my dzisiaj leniwie w domu :D tzn. chłopaki byli chwilkę na spacerze ale wrócili tacy zmarźnięci że grzaliśmy się potem wszyscy pod kocykiem :D

witam od rana:)
My już po sniadanku, zachiało mi się na nie świeżych bułeczek z białym serkiem, więc spełniłam swoje zachcianki a raczej zachcianki mojego podniebienia ale było warto:D Tym bardziej, ze dzisiaj właśnie dostawa białego serka u mnie w Społem..mniami! Basia i Zet też się uraczyli, uwielbiam takie wspólne śniadanka przy stole:) a figus zbierał okruszki spod stołu! Dom z psem jest taki pełny, a jutro już mama po czarnucha przyjedzie;( Muszę zacząć się zastanawiać nad menu na urodziny Zet bo mi 12 osób przychodzi ze znajomych w ten weekend:)
Basia grnadzi od rana na jeździku i strofuje Figusa, ta to ma do niej cierpliwość, nic jej nie zrobi a Basia wkłada ręcę wszędzie...
To miłego dzionka życzę!

i ja życzę miłego dzionka..... szkoda tylko, ze brakuje słoneczka, takie pochmurne te dni listopadowe.... ale dzisiaj w pracy wyczytałyśmy że święta mają być białe...aby się sprawdziło.... :tak::-D:tak:

reklama
Do góry