O właśnie, zapomniałam napisać - MajkaK szkoda że się Piotrusiowi takie coś przydarzyło, ale dobrze, że nic poważnego i już po sprawie! dziękuję bardzo za życzenia
))
Ajentka ja Ciebie bardzo przepraszam ale mówilam że robię machlojkę z fb i obiecałaś pamiętać
martwię się o Lilou i Stasia, napisała wieczorem sms, że i ona i malutki wymiotują, bała się że trafią do szpitala, mam nadzieję, że już lepiej u nich, takie maluszki szybko się odwadniają
Seba trafił z odwodnieniem do szpitala jak miał 11mies :/
Jagmar, Skrzat, MajkaK, Ajentka ale fajnie dzień spędziłyście
ja byłam dzisiaj w galerii Malta, bo musiałam coś załatwić, a mąż poleciał na uczelnię.. ale spotkałam koleżankę ze studiów, i tak jak kiedyś nie miałyśmy zbytniego kontaktu tak teraz nie mogłyśmy się nagadać
no i wybrałam sobie prezent urodzinowy od rodziców (stały numer - od lat w styczniu coś mama mi kupuje bo mi się podoba i ma być a konto urodzin a potem w lutym znowu dostaję prezent no bo przecież jak, urodziny bez prezentu??
uwielbiam takie pozostałości z dzieciństwa
), oczywiście torebkę, powoli widać wiosnę w sklepach
))
a właśnie Skrzat, jakie torebki kupiłaś?? pokaż
gdzie są fajne wyprzedaże?? myślałam że juz nie ma??
za nami kolejny miły wieczór bez elektryczności
bardzo mi się podoba nasza nowa tradycja.. a od jutra intensywny tydzień się zaczyna
)) dobranoc!
Ajentka ja Ciebie bardzo przepraszam ale mówilam że robię machlojkę z fb i obiecałaś pamiętać
martwię się o Lilou i Stasia, napisała wieczorem sms, że i ona i malutki wymiotują, bała się że trafią do szpitala, mam nadzieję, że już lepiej u nich, takie maluszki szybko się odwadniają
Jagmar, Skrzat, MajkaK, Ajentka ale fajnie dzień spędziłyście
a właśnie Skrzat, jakie torebki kupiłaś?? pokaż
za nami kolejny miły wieczór bez elektryczności