Co o tym sądzicie? Cytuję:
" Potrzebuję rady. Mój mąż pracuje całymi dniami. Często również w weekendy. Ja straciłam pracę w czasie urlopu wychowawczego. Teraz mamy 2 dzieci i nie bardzo mogę wrócić do pracy, bo M pracuje w różnych godzinach
Wczoraj doszło do kolejnej straszliwej awantury, gdzie M krzyczał, że dostałam, czego chciałam (czytaj - dom i dzieci) i teraz już mogę być dla niego okropna, że w ogóle go nie szanuję i nie czuje się kochany, że nie chcę z nim sypiać. Faktycznie nie mam siły na seks, bo macierzyństwo okazało się trudniejsze niż myślałam i jestem okropnie zmęczona po całym dniu.
W czasie awantury wykrzyczał, że mogłabym poszukać pracy, bo on ma dość albo, że może powinniśmy pomyśleć o rozwodzie. Bardzo mnie to zraniło.
Następnego dnia zachowywał się, jakby wszystko było ok
A ja się zastanawiam, czy normalni faceci używają takich argumentów? A może faktycznie powinniśmy się rozejść? Nie wiem, co robić
"
Jakieś rady?
" Potrzebuję rady. Mój mąż pracuje całymi dniami. Często również w weekendy. Ja straciłam pracę w czasie urlopu wychowawczego. Teraz mamy 2 dzieci i nie bardzo mogę wrócić do pracy, bo M pracuje w różnych godzinach
Wczoraj doszło do kolejnej straszliwej awantury, gdzie M krzyczał, że dostałam, czego chciałam (czytaj - dom i dzieci) i teraz już mogę być dla niego okropna, że w ogóle go nie szanuję i nie czuje się kochany, że nie chcę z nim sypiać. Faktycznie nie mam siły na seks, bo macierzyństwo okazało się trudniejsze niż myślałam i jestem okropnie zmęczona po całym dniu.
W czasie awantury wykrzyczał, że mogłabym poszukać pracy, bo on ma dość albo, że może powinniśmy pomyśleć o rozwodzie. Bardzo mnie to zraniło.
Następnego dnia zachowywał się, jakby wszystko było ok
Jakieś rady?
Może jest tym typem który doceni dopiero gdy straci....myślę że my kobiety nie możemy pozwolić się tak traktować jesteśmy tak samo warte szacunku jak każdy inny człowiek
tez miałam podobnie po urodzeniu dziecka nie to ze nie chciałam ale gdy tylko się polozylam od razu zasypiałam... z tego co koleżanka pisała to właśnie facet ma o wszystko pretensje a ten tekst "masz co chciałaś"...no błagam was
tak zachowuje się dojrzali mężczyzna... rozumiem ze zona tez moze nie jest idealna ale skoro zwróciła sie do nas z prosba to juz jest jakis krok