Muszę tu napisać bo nie wiem czy się cieszyć czy nie?
Rok starań...
Rok starań...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzięki po prostu zawsze były negatywne i ciężko mi uwierzyćTesty wykryly hormon ciazowy ktory wystepuje tylko w ciazy,patrzac na wszystkie testy to raczej oczywistegratulacje i duzo zdrowia dla ciebie i bejbi
![]()
Oj kochana ja rozumiem,ale udalo sie,mozesz sie zaczac cieszyc,super prezent na swieta!Dzięki po prostu zawsze były negatywne i ciężko mi uwierzyć
Zrobiłam test bo strasznie bolą mnie piersi najbardziej sutki nigdy nie bolały tak dziwnie i siusiu często robieOj kochana ja rozumiem,ale udalo sie,mozesz sie zaczac cieszyc,super prezent na swieta!
Wizyta u ginekologa w czwartek mam nadzieję że wszystko będzie dobrze zgaga mnie strasznie męczyno tyle testów że nie mogły się wszystkie pomylići te 2 kreski ewidentne, nie trzeba z lupą szukać. gratulacje
Właśnie w czwartek ale dopiero po świętachnapewno wszystko ok. to już pojutrze
zdrówka życzę