Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na tym u góry tak jakby jakiś cień cienia, ale na tym u dołu nic.Dziewczyny bo już chyba świruje..Czy na którymś z testów widzicie jasną drugą kreskę?
Właśnie chodzi mi że pierwszy robiłam dziś aa drugi 4dni temuJa coś tam na pierwszym teście widzę a na drugim nic
to jakaś szansa jest, ale najlepiej powtórzyć jeszcze.Właśnie chodzi mi że pierwszy robiłam dziś aa drugi 4dni temu
Właśnie chodzi mi że pierwszy robiłam dziś aa drugi 4dni temuNa tym u góry tak jakby jakiś cień cienia, ale na tym u dołu nic.
tu widać porządnie już kreskęMialam takie w poprzednim cyklu i nie bylo nic w dzien miesiaczki. W tym cyklu jest tak i to 8dni po owulce
no a miesiac temu tez bylam pewna, ze sie udalo a mialam takie jak Twoje. Po rozebraniu kreska byla ale niestety beta nie klamala … czesto teraz w pinkach pokazuje sie kreska fabryczna .. kiedys nie bylo tego problemu z ta firmaWłaśnie chodzi mi że pierwszy robiłam dziś aa drugi 4dni temu
tu widać porządnie już kreskę![]()