- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama

jaszczurka
Fanka BB :)
Hej 
Co dzwczyny sądzicie zeby wózek kupic dwa i pół miesiąca przed porodem prosze o szybką odpowiedz !!!!!!!!!!

Co dzwczyny sądzicie zeby wózek kupic dwa i pół miesiąca przed porodem prosze o szybką odpowiedz !!!!!!!!!!
ja wózek kupie dopiero w kwietniu, a właściwie ktoś kupi wybrany przeze mnie model. Przez pierwszy tydzień na 100% nie będzie potrzebny wózek, przy wyjściu ze szpitala też. A przez tyle czasu to może jakiś inny wpaśc w oko 

Magdaleona
Też wózek kupię później, ale jeżeli trafia się SUPER OKAZJA to ja osobiście nie mam nic przeciwko wcześniejszym zakupom.

jaszczurka
zastanawiam sie nad tym kupnem jeszcze pomysle choc juz z ubranek dla dzidzi pare mam 
zycze miłego dnia

zycze miłego dnia
reklama

u mnie nikt nie myśli o potrzebnych rzeczach poza mna  może uważają, że jeszcze za wcześnie... chodź niby wszyscy się zgadzają, że będzie trzeba rozłożyć zakupy w czasie, żebym się z kaską wyrobiła... nie wiem, z jednej strony nie moge się już doczekać kiedy dzidzi będzie ze mną, ale jak pomyśle ile rzeczy trzeba kupić...
 może uważają, że jeszcze za wcześnie... chodź niby wszyscy się zgadzają, że będzie trzeba rozłożyć zakupy w czasie, żebym się z kaską wyrobiła... nie wiem, z jednej strony nie moge się już doczekać kiedy dzidzi będzie ze mną, ale jak pomyśle ile rzeczy trzeba kupić...

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.

Podziel się: