czy gdy 1 stycznia uprawiałam seks że swoim partnerem i we mnie doszedł a 4 stycznia powinnam dostać okres To czy dostanę normalnie ten okres i kiedy powinnam wykonać test ciążowy?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Każda dobrze zrozumiała i przeczytała tylko mam wrażenie że ty nie.Ja się nie spinam ,napisalam jak jest i tyle. Fakt jest taki że trzeba czekać kilkanaście dni xDNie doczytałam że 1 stycznia a wy się spinacie zluzujcie majtki dziewczyny. Szczęśliwego Nowego Roku
A poza tym @Lady Loka chodziło raczej o to że jest bardzo mała szansa na ciążę 3 dni przed okresem. Szansa jest zawsze ale nie zawsze taka sama w konkretnym dniu cyklu...Piszesz ze pojawi się okres jakbyś wróżyła ze szklanej kuli tego nikt nie wie skoro uprawiałam seks bez zabezpieczenia
O jeżu.Nie doczytałam że 1 stycznia a wy się spinacie zluzujcie majtki dziewczyny. Szczęśliwego Nowego Roku
Niechodziło mi bardziej o to że mogę jutro dostać normalnie okres a potem okaże się że będę w ciąży? czy są takie szanse?